Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet nie moze

Do facetow ktorzy nie moga znalezc kobiety

Polecane posty

Gość Facet nie moze

Jak zdobyc kobiete w skrocie! Podam wam jedna jedyna zasade. Wiecie kiedy zdobedzciecie kobiete? Wtedy kiedy jej droga do waszego serca bedzie wyboista, gdy tak nie bedzie to ona cie oleje. I teraz zlota zasada. Nie powiem na razie o niej, ale dam ci wskazowke. Pomysl jak mezczyzna i zadaj sobie pytanie i odpowiedz na nie. Kiedy bedziesz naprawde szczesliwy?... CDN

Gość rain killer
Z tymi wybojami to sie trzeba zgodzić nie ma wyjścia :O

Będe szczęśliwy jesli będę spełniony na polu zawodowym i osobistym. Czyli jesli będę miał fajną (niekoniecznie dobrze płatną )prace i będę kochał z wzajemnoscią.

Gość dave2244
he chlopy mnie to sie wydaje ze nie warto sie wiazac... moze i czasem brak tej osoby - dziewczyny z która mozna byloby pogadac i wogole - ale z drugiej strony jak jestes sam to jestes niezalezny... gdy sie jest z kobieta pole manewru jest ograniczone niestety... gdybym jednak mial sie wiazac to napewno nie pokazywalbym tego jak bardzo mi zalezy na niej... bo to jest nie dobre - rownoznaczne smierci tragicznej :/ jak sie pokaze ze zalezy zbyt bardzo to oleje - i mlynek w glowie gotowy... pozniej sie tylko cierpi... kobiety twierdza ze one sa ok - ze to my sie bawimy i wogole ale to nie jest prawda do konca... one uwielbiaja jak sie je adoruje - nie ma mozliwosci pojscia na kompromis ani nic takiego - bo one zawsze musza byc w centrum uwagi a my... :/ a my jak to my... facet tez ma uczucia przeciez... tylko ze one nieraz neguja te nasze uczucia - i nawet sobie nic z tego nie robia... ale twierdza mimo wszystko ze sa ok... nie warto wiec okazywac zbyt bardzo tego co sie czuje przynajmniej moim zdaniem - to moze zgubic... pozdro dla wszystkich :)

Gość japońska róża
dave2244 --> a skąd Ty wytrzasnąłeś tyle pseudo mądrości?? O ile się nie mylę, to gdzie indziej pisałeś, że jesteś prawiczkiem i chyba w ogóle niewiele miałeś z kobietami do czynienia, co nie? Więc się nie "wymądrzaj" w temacie, na który nie masz pojęcia, okej? I w ogóle przestańcie kombinować i tworzyć nieistniejące "wyboje". Zabiegajcie o kobiety, dbajcie o nie i o siebie też. W tym o swoją osobowość, zainteresowania, znajomych. Trzeba być naturalnym i chcieć dla drugiej osoby jak najlepiej i liczyć się z jej potrzebami, a nie przekombinowywać. To właśnie tacy kombinatorzy nie mogą znaleźć kobiety.

Gość dave2244
hehe... pseudo madrosci... moja droga kolezanko to ze jestem prawiczkiem akurat nie ma tu znaczenia żadnego - bo bys sie pomylila co do mojej wiedzy na temat wasz... nie bede tu nikomu slodzil - jestem przynajmniej szczery i mowie to co mysle... he

Gość ja chce kobiety

Gość i odwrotnie
dave2244->umawiasz się przez neta?

Gość kazda normalna dziewczyna
jak zobaczy ze koles jakie gierki uprawia i chce byc przebiegle:) olewajacy, to szybko sie zwinie.

Gość dave2244 cos Ci powiem
niezalezny czlowiek, to taki na ktorym NIKOMU nie zalezy! oprocz rodziny oczywiscie. czyli tlumaczac nikt Cie nie wesprze w trudnych chwilach ( przyjaciele tak - ale na krotko) nikt nie bedzie pielegnowal gdy dopadnie powazna choroba, nikt nie przytuli gdy nadejdzie kryzys, nikt nie poda reki na starosc itp. wiec prosze Cie bardzo nie pisz takich glupot o tej rzekomej wspanialej niezaleznosci.warto sie wiazac, pamietaj. mimo to w tych innych kwestiach musze sie z Toba zgodzic jako kobieta:) a mianowicie ze niewarto do konca "zatracic" w drugiej osobie, milosc miloscia ale tzreba miec wlasne ja. nie mozna zbyt bardzo wylewnym itp. oczywiscie zabawa w kotka i myszke to dziecinada, ale czasem warto udac sie na lowy:P

Gość Firthlady
'Jak zdobyc kobiete w skrocie! Podam wam jedna jedyna zasade', buhahahahaha, jak facet jest koszmarny to choćby i droga była największym wybojem to i tak żadna się nim nie zainteresuje :P

Gość Facet nie moze
zlosliwymi suczkami tez sie nikt nie interesuje

Gość Rachunek ZiS
Ja tam nie szukam panny na siłe, jakaś się w końcu trafi, poddaje się losowi!

\"Jak zdobyc kobiete w skrocie! Podam wam jedna jedyna zasade. Wiecie kiedy zdobedzciecie kobiete? Wtedy kiedy jej droga do waszego serca bedzie wyboista, gdy tak nie bedzie to ona cie oleje.\" Takie coś sprawdza sie tylko i wyłącznie wtedy, gdy chłopak jest wysoki, ew. wysoki i przystojny.

Gość kurdupel masz szanse na laske
jestes na pewno wyzszy niz ten krasnoludek

Gość Posiadanie dziewczyny
to dopiero śmierć. A małżeństwo. To dopiero kurdupel. Nic nie tracisz :)

Gość Posiadanie dziewczyny
Jednego dopadnie. Od innego odpadnie. :)

Gość irytacja
Ludzie, czy wy umiecie czytać? brzydki kurdupeI vel ŚMIEĆ

\"przestań. nie znasz żadnej dziewczyny, która Ci się podoba? jest sama?\" jest wiele dziewczyn, ktore mi sie podobają, niektore sa nawet same tylko ze ja nie jestem w ich typie bo jestem brzydki i niski. :-( \"zagadaj może na początek krótkie \"cześć\" trzeba zacząć działać\" samo zagadanie niewiele pomoże jesli facet jest brzydki i niski. :-( \"a Twój wzrost to ŻADEN problem\" hehe niezły dowcip :-(