Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda G

czuję się zdołowana

Polecane posty

Gość Magda G

tym co usłyszałam od mojego faceta. Oboje jesteśmy po rowodzie. Poznalismy sie juz jako osoby wolne. Jego rodzina uważała jego byłą za bardzo piekną kobietę. Moj kochany powiedział mi dziś, że żeniąc się ze mną będzie spokojnie mógł skupić się na pracy ponieważ nie będzie musiał zastanawiać się gdzie jestem , co robię i czy przypadkiem go nie zdradzam. Zaczyman mieć wątpliwości czy on mnie kocha czy chce tylko przetrwać ze mną trudny okres.

Gość Magda G
A ja sprzatam przeciez wagony kolejowe pociagów pospiesznych na bocznicy dworca kolejowego w Radomiu i nigdzie poza tym nie wychodzę :(

Gość Qurka wodna
ale czy on to powiedział w sensie, że jesteś na tyle nieatrakcyjna, że nikt inny cie nie zechce, czy chodziło mu o to, że ma do ciebie zaufanie i jest pewny twojej miłości?

A coś Ty się, podszywaczu tak przyczepił tego dworca w Radomiu? Jakieś trudne przeżycia się Ci z nim kojarzą?? Tak czy inaczej wara od mojego rodzinnego miasta i jego dworca, o!!!! :P

Gość Magda G
gdybym drazyła temat dalej pewnie podpierał by się zaufaniem jakim mnie darzy ale jestem przekonana ze w podtekście chodziło o porównianie mnie z poprzednia partnerką. Może jestem bufonr]em ale nie wiem czy rzeczywiście taka piekna była jak jego mama uważa

Gość takiesobiepaplanie
Tym bardziej wara od Radomia że przecież każdy wie że nie ma tam miejsca na bocznicę kolejową, choć to nie problem przy tak małym natężeniu ruchu, nie ma też zbywających wagonów które mogłyby sobie stać na bocznicy.

Gość takiesobiepaplanie
Magda, każdy normalny facet wie że zdradzanie nie zależy od wyglądu. Raczej więc nie to miał na myśli...