Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralelka

Od kiedy moge byc juz spokojna

Polecane posty

Gość tralelka

Od dwóch dni biore tabsy, dzis bedzie trzecia i czy tzn. ze juz na 100% jestem zabespieczonna czy raczej nie ??

Gość mnb
u mnie tez dzis 3 tabletka :) i tez jestem ciekawa pytania po wyzej :) czekamy na odpowiedzi :)

Gość jessooo 3 albo 4 raz
pisze o tym samym od wczoraj !!! tabsy działają od 1 tabletki !!!!!!

Gość mnb
taaaa :P tylko kazdy pisze co innego... jedni ze 1 tydzien lepiej sie zabezpieczac dodatkowo... inni ze 1 opakowanie cale sie zabezpieczac bo nigdy nie wiadomo :/ a jeszce inni ze juz 1 tableta ... :/

Gość wejdź do cholery na
profesjonalne forum poswecone antykoncepcji i tam zapytaj 😠 dziala od pierwszej tabletki i nie ma innej mozliwosci ze nie. niektore tak gadaja bo trudno im uwierzyc, ze ta tabletka NAPRAWDE moze dzialać od pierwszej !!! a tak do cholewci wlasnie jest 😠 ale jak nie chcesz wierzyc w to to nie wierz, oprzez jeszcze miesiac conajmniej uzwyaj gumki, globólek dopochwowych i co drugi dzień dla świetwgo spokoju łykaj postinor :O

Gość mnb
hahhahahah patrze ktos sie wkurzyl :P i o to chodzilo :P thx za wyczerpujaca odpowiedz kajtek :P

Gość Wioletka
jak brałam 1 raz tab. to odczekałam 7 dni i potem byłam już spokojna .na ulotce pisało 7dni i ginekolog powiedział że organizm musi mieć pare dni aby się przyzwyczaić i przyswoić