Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała zakłopotana

co mam o tym myslec ??

Polecane posty

Gość mała zakłopotana

otóż dzisiaj mój chłopak umówił sie ze mna, wczęsniej juz mi proponował pójscie do sklepu żeby mu coś tam doradzić oraz kino czyli w sumie zajeło by nam to cały wieczór...byliśmy w sklepie , potem on miał mnie zawieśc do domu, bo z kina zrezygnowaliśmy....w miedzyczasie napisał do niego kolega że gdyby miał czas mogliby się spotkać.....odwiózł mnie do domu i profilaktycznie mnie zapytał czy widzimy się wieczorem ja powiedziałam że tak, a on się spytał o której godzinie , powiedziałam że koło 20, a on na to czy nie za późno? czy przypadiem nie musze się uczyć do egzaminów???bo mam sesje.wkurzył mnie tym pytaniem , albo chce się ze mną spotkać wiezorem albo nie...teraz się obraził jak mu powiedziałam o tym ...nie dzwoni a miał dzwonić ....powiedzcie co sadzic o tej sytuacji ??

Gość lilly rose
koleś chce twojego dobra a ty na niego wyskakujesz po prostu chcial ci przypomniec i tyle

to po co proponowal?? moi mzdaniem...jakby mu zalezalo to by nie porponowal,tylko od razu pwoeidzial \"misiu ty sie ucz,a jutro ise zow zobaczymy\"