jabłko 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 ej prosze pomóżcie .. od kiedy .. raczej ile można mieć .. lat jak zacznie zazywac sie środki antykoncypcyjne.. od ilu można zazywac te srodki .. odpowiedzcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Czerwiec 8, 2006 w miarę rozsądnie to od 18 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 dobze .. ale pytam sie teraz.. od ilu mozna je zaywac .. wiem ze rozsądnie być pełnoletnik itp.. ale pytam sie tertaz o co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kross 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Czerwiec 8, 2006 nie mniej niż 16 lat. ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 ...eh to nie dla mnie .. ja mam jsuh 17 latek .. ale .. kolezanka.. nwie czy mając 15 lat moze je zazywac... jedenz ginekologw powiedział jej ze może.. ale costam costam .. jak wy sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość susi Napisano Czerwiec 8, 2006 15 lat i sex? to chyba chore! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 no chore moze nie ... !! Jak mwoia lekarze .. treba byc gotowym ... na to psychiczne.. takk samo jej mówie ale mnie nie słucha wiec ona prosiłą o rade odpiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *tablety* Napisano Czerwiec 8, 2006 dziewczyny moim zdaniem 15 lat to zbyt wcześnie, aby truć się tabletkami, tym bardziej,że na pewno bedzie zażywać je przez wiele lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 niom aj weim .. ale co przetłumaczyusz głupijej młodejj .. ma stałego chłoapak.. i nie słucha nikogo.. no truc sie bedzie ale mozna ..! od tego wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam ... Napisano Czerwiec 8, 2006 niecale 19 lat i biore od miesiaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 20 lat Napisano Czerwiec 9, 2006 nie biorę i nie będę brała tego świństwa!!! a fuj! dziewczyny wiem że one mają duuuuuuuuużo plusów ale radzę się poważnie zastanowić, bo minusów jest jeszcze więcej. szkoda zdrowia.... ps. do tematu: dużo czytałam na ten temat i NIE WOLNO brać tabletek póki gospodarka hormonalna nie jest unormowana! a najbezpieczniej po urodzeniu chociaż 1 dziecka. a 15 lat.. przecież to dziecko :o bez komentarza :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach