Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topola

jak pracować z byłym mężem?

Polecane posty

Gość topola

duża firma, dużo forsy. On znalazł dwa razy młodszą,- rozwód. i co dalej? dalej trzeba pracowac, codziennie widywać, rozmawiiać, uśmiechać się, Udawać. jezu! jakie to trudne, jak to wytrzymać?

Gość karolka 333
macie dziecko?

Gość amatorka rozporka
a co ma dziecko do pracy?

Gość współczuję

Gość współczuję
robić mu codziennie kawke i wsypywać cos na sraczkę..:)

Gość karolka 333
to, ze dla jesli je ma to trudniejmiec poczucie zmarnowanego zycia pskoro znalazl 2razy mlodsza tzm.ze ma kolo40ko, tak?

Gość współczuję
karollka333 naucz się pisac i liczyć

Gość ona123
Ty tez znajdź sobie dwa razy młodszego to i współpraca z byłym mężem nie będzie dla Ciebie udręką. Wiem że to trudne ale aczniej żyć swoim życiem a były jako wspólnik,no cóż wspólnieków się nie wybiera:)

Gość karolka 333
wspólczuję - spadaj topolo nie tylko facet jest w zyciu wazny, byc moze zawsze byl przy Tobie mężczyzna i dlatego tak Ci teraz trudno

Gość współczuję
olać starego dziada-impotenta :P

Gość ona123
sory za grafomanie :o . Oczka mam już zmęczone i paluszki od stukania chyba też.

Gość topola
on ma 48 ja też, To ja zakładałam tę firme ja ja budowałam, a teraz będę moja ciężka pracą musiała sie dzielić z tą zdzirą ( ona to pracownica plusa i obsługiwała moja firmę wiedziała ze jest zonaty i oczywiscie kim jest, to ja jestem prezesem) i żoną od 25 lat. teraz muszę znosić upokorzenie

Gość topola
oczywiście że znalazłam młodego, to nie trudne gdy ma się kasę, ale nie oto chodzi.

Gość ojejku ojej
Najlepiej i najtrudniej zarazem będzie pokazać że świetnie sobie radzisz bez niego i nie popadasz w rozpacz. Jeśli chodzi o znalezienie młodszego faceta to odradzam- to będzie raczej wyglądało na tanią demonstrację. O wiele lepiej poczekać az facet sam się znajdzie, a prawdziwy, głegoki związek na pewno go dotknie pomimo tego że to on cię zostawił. Bądź sobą ale jednoczesnie bądź twarda. Niech dupek nie mysli że rozstanie z nim cię złamało. I nie martw się, widocznie ktoś inny jest dla ciebie. Powodzenia!

Gość karolka 333
nie da sie w zyciu miec wszystkiego mialas 25lat owocnego zycia, to bardzo ważne..masz duzo kontaktów, pozycję, na pewno jestes atrakcyjna i zadbana

Gość topola
jak mam rano iść do pracy, to mi się flaki przelewaja , patrzeć na tę mordę , co śmieje mi się w oczy i kpi i drwi, że on zrobił mnie w jajo ( zawsze zazdrościł mi nprzedsiębiorczości, to ja miałam jaja nie on) a tu teraz on - pan , patrzcie ma młoda, a ja stera niech zdycham. Nie mogę na niego juz patrzeć. po 25 latach taki obrzydliwy mi strzelił numer, za moja prace , za poświęcenie Niech zdycha. ja już nie mogę, jak go zabije pójdę siedzieć za człowieka, a to gnida

Gość topola
muszę wytrzymywać, bo pracownicy na nas liczą, ufaja nam, że będzie dobrze, musi być dobrze, a ja juz nie moge, wole mieszkać w kartonie i jeść suchy chleb niz patrzeć na niego

Gość topola
a na dodatek pokochałam faceta, który jest odmieńcem, lub oszustem

Gość karolka 333
?

Gość ona123
No tak taką sikse trudno znieść nie dziwię Ci się że cię szlag trafia. Wierzę jednak że jesteś kobietą której tamta do pięt nie dorasta i na każdym kroku uprzytamniaj jej tą wyższość. A były faktycznie zgłupiał na starość no cóż kryzys wieku średniego zrobił swoje.Są siebie warci. Napewno ich sielanka nie potrwa długo.Za duża różnica wieku. Więc uśmiechnij się,i z pobłażliwym uśmiechem traktuj swojego byłego i sikse.

Gość topola
Mój młody na pytanie dlaczego nie powie mi nic miłego właśnie napisał sms, że nie jest wylewnym facetem i nie mówi miłych rzeczy, "Juz taki jestem" ja , że smutne, a nawet bardziej niz smutne i , że nie wiem jak bardzo chę być smytna i jak długo, i zeby zapytał sie siebie samego Jak bardzo mu na mnie zalezy, i czy nie warto si e zmienić?

Gość karolka 333
mo i w dodatku trafilas na następnego su...a

Gość topola
czasem tak bardzo nie chce mi sie zyć, że nie wiem, nie zalezy mi na niczym. Spokojna starość u boku człowieka z którym dorastałam i dzieliłam wszystkie niedole i starzałam sie razem z min, prysła, marzenie o spacerach za rączke , karmienie kaczuszek... zostały zburzone. niechcę juz nic więcej i niechcę o niczym marzyć, niczego pragnąc . ten ch... pogrzebał mnie żywcem, ja juz jestem martwa, mimo , że wyglądam kwitnąco jak laska i nie widać na mnie zęba czasu. mam wszystko gdzies ... niech tak już zostanie. Naprawde jest mi potrzebna pomoc psychiatryczna

Gość karolka 333
topola pieprzysz..masz mozliwosci..masz wygląd..masz córkę - jak aj Ci zazdroszczę, ze ją masz a pomyśl, ze tyle lat zylas jak czlowiek czlowiek zawsze chce więcej nie masz co zrobic z czaem..kurde ..nie masz tak zle

Gość współczuję
Topola...wiesz co ..ja nie wiem czym Ty sie tak przejmujesz.masz kasę poszukaj młodego ,jurnego ,wyjedz na jakis urlop i olej go.Czym tu sie przejmowac,ze sie od trupa uwolniłas?:P Jest to upokarzajace może ,ale pomysl takich jak ty jest miliony. Tylko niektóre nie maja za co życ jak ich kochany zonkoś dla młodszej zostawi.

Gość karolka 333
topola i nie myśl jak go załatwić...nudzi Ci się czy jak? nadal go kochasz, chyba nie?

Gość topola
wiem, że macie rację, ale wiecie jak to jest. muszę zaakceptować to, że mam pecha z pieniędzmi czy bez, choć BEZ to by mnie nie spotkało to co teraz przezywam z tym młodym pasożytem, właśnie z nim zerwałam ( 5 raz) bo on nie da się spuścić na drzewo

Gość topola
dostaję na głowę

Gość topola
żal mi tylko marzeń, o spokojnej starości przy kimś kto mnie zna na wylot, i nie muszę sfirować, grać, udawać, ale sie naprałam...przepraszam

Gość karolka 333
ee no a ten nowy koleś to kanalia? skąd wiesz?