Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszyscy wiedzą

Jak schudnąć i utrzymać wagę?

Polecane posty

Gość Misia Pysia22
Hej ja tez bym chciała powrócić do dawnej wagi 58 kg przy wzroscie 174 cm ale niestety po zbyt regorystycznej diecie i problemach ogecnie waże jakieś 65 kg. W każdym razie mało jem i pije ciezko mi sie zmusić do częstszego jedzena. Piję za to dużo kawy. Nie słodzę jej podobnie jk herbty ale mam jedną słabosć lubie słodycze, nie jej ich w duzyh ilosciach ale czesto. Od kilku miesięcy nie ma dnia żebym nie jadła czegoś słodkiego choćby cukierka. Jestem na nogach 20 godzin dziennie i czuje ze jak nie zjem słodyczy to poprostu nie ogarniam i nie mogę sie skupić, poza tym mózg potrzebuje glukozy. Ćwiczę regularnie ale może przez tą zła dietę nie chudnę a raczej utrzymuje wagę. Próbowałąm jeść musli, jogurty batoniki zbożowe kiśle galaretki ale i tak zawsze brak mi czekolady. Pomózcie jak wyleczyć się już chyba z nałogu? albo przetłumaczyć sobie ze wcale nie potrzebuje. Ps bardzo mało śpię a kawy prawdziwej pije nie więcej niż 2 dziennie reszta to inka.;)

skąd ja to znam, niby od 2 miesięcy ćwiczę regularnie i to całkiem sporo, ale jakoś ciężko mi się zmobilizować do jakiejkolwiek diety i niestety skutki są raczej niewielkie

Gość Mysiapysia22
No właśnie eh dziś1 dzień bez słodyczy choć jadłam płatki zbożowe z czekoladą- (takie są te płatki ) i jogurtem naturalnym . Jakos ten dzień mija ale bez kawy i słodyczy czuje się tak nemrawa i brak mi energii że tylko bym spała- dla organizmu to pewnie szok- od 2 miesięcy codziennie słodyze nawet po jednejk lub 2 czekolady

Gość chcesz zarobić
CHCESZ ZARABIAĆ SIEDZĄC PRZY KOMPIE? Nie ma nic prostszego! Wszystko co musisz zrobić to zalogować się tutaj: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275 i zainstalować banner

Gość bebeneeek
śmiać mi sie chce jak czytam niektóre posty, wciskające niesprawdzone produkty, http://www.vitalab.pl/356,african-mango.html Ja używam tego więc jest sprawdzony, schudłam w 3 tyg 3 kg, czwarty tydzien leci wiec zobaczymy co dalej ;) powodzonka!!