Ilonkaa 0 Napisano Czerwiec 9, 2006 Planuje kupic jakas lokówkę do włosów.Włosy mam dosc dlugie,do łopatek,ale bardzo cienkie i delikatne(farbowany jasny blond). Są bardzo oklapłe,dlatego chcialabym zwiekszyc nieco ich objetosc za pomoca lokówki. Jakie polecacie lokówki do włosów??Lepiej kupic jakąś tańszą czy droższą??Poradźcie :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilonkaa 0 Napisano Czerwiec 10, 2006 Odświeżam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten tansze psuja sie po Napisano Czerwiec 10, 2006 okolo 2-3 miesiacach wiec nie warto ich kupowac , zainwestuj lepiej z philipsa i kup sobie porzadna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyza84 Napisano Lipiec 12, 2007 ja kupilam wlasnie wczoraj lokowke za 150 zloty firmy remington z funkcja jonizacji (czyli nie niszczy wlosów) i 60 sekundowym nagrzeqwaniem.Musze przyznac ze za nic w sewiecie nie chialabym jej nawet za darmo i dzis ide ja oddac.Wlosy krecilam 2 godziny a wlosy po niecalych 30 minutach opadly (dodam ze mocno je spryskalam lakierem)krecenie zwykla lokowka z firym HOLDEN zajmowalo mi 45 ,a efekt po delikatnym spryskaniu ich lakierem utrzymywal sie do trzech dni ,a fryzura nadal wygladala ladnie i efektonie.Lokowke tej firmy mam od 1,5 roku a kosztowala 29,90 w medi markt:-)bez wachania polecam tylko ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach