Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpME

jak myslicie

Polecane posty

Gość helpME

hej od jakis 7 - 8 dni przed okresem bola mnie piersi, nigdy tak wczesnie mnie nie bolay, moze to byc objaw ciazy?? bo kochalam sie z facetem w czasie dni plodnych do konca..

Gość Mam dość kretyńskich pytań
Daj spokój. Męczą nas te idiotyczne pytania. Zrób test i nie zawracaj głowy. Chyba musisz być nastolatką, że takie głupie pytania zadajesz. Ból piersi jeszcze o niczym nie świadczy, nawet jeśłi nie pojawiał się w poprzednich cyklach. Niektóre kobiety przed miesiączką mają wszystkie objawy ciąży, a w ciąży nie są. To się nazywa zespół napięcia miesiączkowego.

Gość Mam dość kretyńskich pytań
Poparawiam: zespół napięcia przedmiesiączkowego, który pojawia się nawet na 7-10 dni przed miesiączką

Gość helpME
no ok........jestem głupia przyznaje sie...............wybaczcie ale myslałam ze tu poznam PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ

Gość helpME
a wy jestescie głupimi cipami......nikt nie będzie mi mówił co mam pisac.....spierd..ć jak wam sie nie podoba

Gość WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
NO WLASNIE LINK O TYM WKLEILAM ZE JUZ NAWET TOPIK POWSTAL PT"MECZA MNIE PYTANIA O OBJAWY CIAZY" ! CO ZA DEBILKA, JAK MYSLICIE,BOLA MNIE CYCE-JESTEM W CIAZY ? A SKAD KTOS MA WIEDZIEC CZY JESTES W CIAZY? PODAJ CHOC 1 ARGUMENT! WRRRRRRRRRRRRRRR... 😡