Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perukaaa

doradzcie czy kupić peruke

Polecane posty

Gość perukaaa

zaczne tak - mam bardzo cieńkie włosy, i mało. Od kilka lat sama je krece na papiloty - mam super loczki i wszystko ładnie, pieknie, ale to jest bardzo pracochłonne. Kręcenie zajmuje mi praktycznie cały dzien, do tego sama robie Papiloty. efekt jest swietny ale....wiadomo ze pod wpływem wilgoci, wody włosy sie prostuja i cała pracy do kitu. jestem z facetem od kilku lat i on mysli ze to sa moje naturalne! wkurza mnie to kręcenie juz. wpadłam na pomysł aby kupic peruke - widziałam w sklepie internetowym sliczną - długie delikatne loki - tak jak zawsze marzyłam - peruka najwyższej jakości - kupowana przez gwiazdy wiec efekt naturalności gwarantowany. co o tym myslicie??? nie stac mnie na zageszczenie czy przedłuzenie swoich. W dodatku peruke mam na lata - nie musze sie martwic o fryzure. dodam, ze włosy to moja obsesja - moge nie byc umalowana, ale włosy musza byc perfekcyjnie - to meczace i głupie....mimo to nie jestem tak na 100% przekonana - na peruke musiałabym wydac 300 zł - moge ja zwrócic w razie czego, ale sam fakt - ta peruke nosiłabym codziennie..facetowi musiałabym wmówic ze przedłuzyłam włosy bo bym mu sie nie przyznała. peruka ma kolor taki jak moje naturlane włosy. Co wybrac meczyc sie dalej w krecenie czy kupic peruke i miec w koncu swiety spokój? co myslicie?

trudna sprawa,ale odradzam,czasem owszem ale stale zdecydowanie nie-skora glowy nie oddycha,a co bedzie jesli peruka sie zsunie pod wplywem jakiegos zaczepu czy pociagniecia?

Gość Ty sie albo obsesyjnie
kamuflujesz albo ten facet to jakiś naiwny ślepiec. Peruka to zawsze peruka. Ujma dla człowieka.

Gość idź do psychiatry
dobrze wydasz te 300 zł

Gość przestan je
maltretowac tj codziennie nakrecac na walki , oblewac tona pianki , lakieru i innego badziewia .Jak twoje wlosy maja byc ladne skoro codziennie swoimi zabiegami niszczysz ich strukturę!!!. Kup dobry szampon wzmacniajacy włosy , tabletki ze skrzypem a najlepiej idz do dermatologa on zasugeruje Ci diete , witaminy oraz kosmetyki wzmacnajace i odbudowywujace wlosy.

Gość perukaaa
dlaczego mówicie ze to ujma dla człowieka - nawet nie wiecie ile osób nosi peruki. ja mam włosy bardzo rzadkie - nie chce trwałej bo to by tylko zaszkodziło. widaomo ze peruki nie nosiłabym non stop, tylko na wyjścia. a przynajmiej nie torturowałabym włosów kreceniem. poczekałabym az beda dłuzsze to bym zrezygnowała z peruki. ludzie doczepiaja sobie tipsy, robia silikony - to ldaczego taki krzyk o peruke. A moze sa u osoby takie co noszą i sie wypowiedzą. jestem po prostu ciekawa jak to wygląda. włosy tjakie mam to juz jest genetyczne i grubsze na pewno nie bedą. zageszczanie i przedlużanie to kupa kasy. po prostu sie zastanawiam. nie prawda ze skóra nie oddycha bo teraz robią peruki naprawde z super jakościowo. tylko jak ktos np byłby blisko mojej głowy to ciekawi mi czy jest w stanie zauwazyc...a krece bo tak wyglądam poważniej i ładniej - w swoich prostych o nie dosc ze tak cienkie to wyglądam bardzo dziecinnie. nie wysmiewajcie tylko chce poznac rózne opinie.

Gość agata-------
masakra ile ty masz lat? nie boisz sie ze zobaczy ze masz peruke, moze byc wtedy zdegustwany;P

Gość mówisz że bedziesz
ja nosić od święta i chłopakowi też będziesz wciskać kit od święta ? Przecież peruke da się odróżnić od prawdziwych włosów. Sztuczne włosy inaczej się błyszczą, są nienaturalnie gęste i nie widać na przedziałku skóry głowy. Myślisz że Twoi znajomi i chłopak są aż tak ślepi że nie dostrzegą różnicy ? Mój facet by to zobaczył błyskawicznie. Dziwne masz te pomysły. Śmieszą mnie takie laski co codziennie z uporem maniaka nakręcają swoje włosy na wałki. Choć szczerze mówiąc myślałam że takich kobiet już nie ma. Spotkałam się z takim przypadkiem chyba tylko raz. Teraz kobiety są rozsądniejsze niż np. w latach 80-tych.

a po drugie? co to za zwiazek, ze nawet twoj chlopak nie wie,ze masz klopoty z wlosami? zero zaufania? co to za zwiazek powiedz mi 😠 wyjdziesz kiedys za niego za maz....i co bedziesz sie z nim w peruce kapala?:o

Gość ja tez na nie
dolaczam sie do poprzednikow, problem jest w Twojej glowie i tam staraj sie cos zmienic, masz prawo oczywiscie wygladac ladnie- ale zadbaj o swoje wlasne wloski- zetnij je krotko i ladnie ukladaj uzywajac odpowiedniej pianki. doceniaj Twoje atuty, wlosy moze liche ale moze akcentuj piekna cere czy duze oczy ( cos ladnego na pewno w sobie masz:) ) a wlosom daj spokoj jestem typem osoby ceniacej naturalnosc i w moment wychwytuje wszelkie sztucznosci, rowniez peruke najlepszego gatunku:( podobnie jak inne "protezy"-wielkie tipsy, nadmiar makijazu, silikony tu i owdzie, sztuczna napeczniala od kolagenu buzia itd... oczywiscie kazdy ma prawo do wlasnego zycia, zrobisz jak uwazasz, ja tylko wyrazam moje zdanie:)

Gość lukaszzek
Ciężki przypadek... Szczerze to odradzam.. Ale z drugiej strony, coś mi mówi,żeby jednak spróbować.. www.handsomemen.pl/wlosy,inne,historia_peruk.html

Gość gość
Witam serdecznie PILNIE SPRZEDAM od ręki nową full lace z silk topem , którą odebrałam dosłownie 15 września, niestety nie czuję się dobrze w tym kolorze, który wybrałam. Full lace wig ma świetną jakość, ostatnią nosiłam prawie 2 lata . Parametry full lace wig: - European human hair - proste, są to włosy bardzo dobrej jakości, podobne w strukturze do naszych włosów, są ciensze, bardziej lejace, satynowe i o wiele delikatniejsze w dotyku niż inne rodzaje włosów jak indian virgin, Mongolian virgin i inne. -color T4/ 30 - to znaczy że full lace ma zrobione delikatne odrosty, są bardzo malutkie , aby nadać jej naturalności, są zrobione bardzo profesjonalnie , oczywiście można ją przefarbować na kolor ciemniejszy - długośc włosów 75 cm, jest bardzo długa, ale dzięki temu można wykreować dowolną fryzurę, jaką sobie wymarzysz - gęstość jest bardzo dobrze rozplanowana od góry jest włosów mniej, na dole więcej dzięki temu, nie ma efektu hełmu na głowie - rozmiar full lace - to "s" - rodzaj siatki-koronka szwajcarska, kolor transparentny - posiada SILK TOP - kolor light - posiada baby hair - włosy mają delikatnie pocieniowane końce, poprosiłam o to specjalnie. - siateczka ma wszyte grzebienie jeden duży z przodu, jeden duży z tyłu, dwa małe po bogach - włosy były już umyte, w celu sprawdzenia jakości włosów, włosy były jednak nie noszone! Ubrane były tylko do zdjęć. Bardzo żałuję, że będę musiała je sprzedać ... Może komuś bardziej spodoba się kolor. Dodam, że były to włosy zamawiane dla mnie, więc jakośc w tej kwestii jest dla mnie pierwszorzedna. Sama noszę full lace od kliku dobrych lat, więc wiem jak rozpoznać włosy dobrej jakości. Bardzo proszę kierować zapytania na maila: kot_ori@op.pl J. K.

Gość gość
Zdecydowałam się na perukę z http://sexshop112.pl/93-peruki-erotyczne bo szłam ze znajomymi na imprezę, gdzie wszyscy mieli być poprzebierania. Impreza się skończyła 3 miesiące temu, a mi zdarza się ją ubrać raz na jakiś czas do miasta :)