Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika sieje zamęt

Podczas porodu można poprosić o znieczulenie??

Polecane posty

Gość panika sieje zamęt

Ten zwyczaj jest praktykowany w większości szpitali?? Chciałabym mieć taką alternatywę w przypadku gdybym już naprawdę nie mogła wytrzymać. Nie mam na myśli płatnego ZZO, tylko jakiś inny bezpłatny środek. Wiele razy czytałam na forum jak babki zwierzały się, że kiedy już nie mogły wytrzymać prosiły o znieczulenie.

Gość nie dostałam
Ja przez cały poród błagałam położne, żeby mi coś podały, to jedna zuśmiechem na ustach powiedziała: "musi boleć".

Gość .....mamuśka
można poprosić o znieczulenie zewnątrzoponowe o ile szpital ma środki przeważnie do maja jest bespłatnie a puźniej zależy gdzie od 150zł.-300zł . Obcykaj sobie w kturym szpitalu zamieżasz rodzić i dopytaj wprost . Dowiec się również o prawa pacjęta bo ja miałam męża gdy rodziłam bezpłatnie tylko powiedziałam salowym i położnym że mam takie prawo i to bezpłatnie bo z tego co wiem to w jednym szpitalu potrafią sobie liczyć koszty i to wrużnej wysokości za znieczulenia za porody rodzinne. ja nikomu nic niedałam i mnie nie ścigali prucz położnej w kieszeń ale jej się należało zrobiła kawał roboty i to dobrej ,lekarz słurzył tylko do sprawdzenia czy łożysko wyszło całe. Będzie dobrze