Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helene

Prosze wejdz i pomóż mi w problemie...

Polecane posty

Gość Helene

witam dziewczyny które maja juz za soba pierwsze tabletki antykoncepcyjne.Potrzebuje pewnych informacji:otóż mój problem moze wam sie wydac troche głupi,ale dla mnie jest wazny.Jestem szczuplutka osoba,urodziłam dziecko i jestem szczuplejsza niz byłam,a o biuscie juz nie wspomne.Robie wszystko co moge aby mi przybyło pare kilogramów,aby dupcia sie zaokragliła(..na piersi to chyba nic nie pomoże...).Czuje sie z tym okropnie,kazdy mi mówi"ALEŚ TY CHUDA!!! czuje sie mało kobieca,i wczoraj wpadłam na pomysł aby zaczac brac tabletki antykoncepcyjne.Podobno po nich sie tyje no i piersi staja sie sliczne,poiedzcie czy to prawda i czy to dobre rozwiazanie mojego problemu? Naprawde bardzo goraco prosze was o informacje czy tabletki moga mi w ten sposob pomoc? Bede bardzo wdzieczna. POZDRAWIAM!!!

Gość imka25
są lepsze sposoby aby przybrać na wadze bo tabletki te są po to aby zapobiegać ciąży ewentualnie leczyć niektóre schorzenia. Mają też wiele ubocznych skutków więc branie głównie po to aby przytyć to niemądry sposób. Poza tym nowoczesne tabletki raczej nie powodują tycia. A ze swoim problemem idz do dietetyka on najlepiej Ci doradzi, i paradoksalnie, na siłownię gdzie się nie tylko chudnie ale przede wszystkim kształtuje sylwetkę.

Gość tez tak mysle
tabletki raczej nie spowoduja, ze przytyjesz, czy bedziesz miala ladne piersi. ja bralam kilka lat i nie przytylam. nie truj sie niepotrzebnie. pewnie juz probowalas jesc kaloryczne i tuczace rzeczy, wiec nie wiem...a zastanawialas sie, czy taki spadek wagi nie jest spowodowany jakas choroba? moze zrob sobie jakies badania? pozdrawiam

Gość kleklele
zalezy jak reaguje twpj organizm niestety na jedne kobiety tabsy nie maja zadnego wplywu a niektorym rosna piersi:) ja np jestem tego przykladem. gdzies tu bylo takie forum na temat wiekszych piersi tam poczytaj jak mozna je powiekszyc

Gość Helene
Bardzo dziekuje wam za wpisy,chyba zrezygnuje z tego. POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNKI!!!

Gość jvkjv
Gdybys zaczeła przyjmowac tabletki starszej generacji to przytyjesz. Moja kumpela szczuplutka przytyła po Diane. Piersi jej urosły

Gość Anka***
idź do dietetyka i ustal indywidualną dietę, a nie bierz tabletek, jeśli nie musisz, które obciążają przecież wątrobę i wpływają na hormonalny cykl Twojego organizmu!!! Nie wiem, dziewczyny, jak możecie takie rzeczy doradzać. Tabletki, a tym bardziej hormony, to ingerencja w ogranizm, a nie cudowna dieta pogrubiająca!