Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkaaa

Ratunku!!!Pomocy!!!!!!

Polecane posty

Gość kitkaaa

Hej mam pytanie przyjmuje tabletki cilest codziennie o godz 22 wczoraj o godz 23 kochalam sie z moim chlopakiem a tabletke wzielam ok 24 niestety ok 1 w nocy wymiotowalam i nie skojarzylam ze tabletka mogla sie nie wchlonac dopier dzis rano ok 15 min temu przyszlo mi to do glowy i wzielam nastepna prosze powiedzcie mi czy moglam zajsc w ciaze??? bo umieram ze strachu....:(

Gość myniaaaa
nie sądzę

Gość kitkaaa
dzieki mynia moze ktos jescze sie wypowie nigdy nic takiego mi sie nie zdarzylo czy mam sie zabezpieczac jescze dodatkowo przez nastepne dni noramlnie stres mnie zzera...:(

Gość nie masz co się bać
na pewno działała jeszcze ta wcześniejsza tabletka ale przez następne dni powinnaś się dodatkowo zabezpieczyć

Gość kitkaaa
dzieki dziewczyny biore tabletki juz od 4 lat a tu taka wpadka pierwszy raz taka sytuacja i spanikowalam ale chyba macie racje dzieki

Gość Danusa
nie sądze abyś zaszła w ciąże pewno wypiłaś za dużo piwa:P a jeśli już zapomniałaś wziąść tabletke to pamiętaj że po między pierwszą a drugą może być przerwy 72 godz, więc nieprzesadzaj:D p[ozdrawiam ....

Gość kitkaaa
Dzieki Danusa nie chce byc jeszcze mama;)

Gość Danusa
jabym też niechciała taka inprezka za dużo kosztuje:P

Gość kleklele
teoretycznie mozesz zajsc w ciaze ale praktycznie napewno nie

Gość Danusa
bzdury i adrazu takie objawy...?? bez obawy za dużo piwka było zapewno przy wczorajszym meczu:D

Gość kitkaaa
dlaczego teoretycznie? w sumie teoretycznie moge zajsc jesli nawet bralabym regularnie bo zawsze jest ten 0,01% a wlasnie to jest pierwszy tydzien brania tabletek tzn 6 tabletka czytalam ze ten pierwszy tydzien jest najbardziej niebezpieczny wiec dodtakowe zabezpieczenie od dzis to chyba na 100%

Gość Danusa
po miesiącce masz zaraz dni płodne ale bez obawy nic nie będzie nie bój się niczego i idz na całego :D

Gość kleklele
to lekarz ni epowiedzial ci ze w czasie pierwszegoi tygodnia lepiej sie zabezpieczyc niestety kolezanko twoje prawdopodobienstow zajscia w ciaze rosnie 1. jest to 1 tydzien 2. Tabletka prawdopodobnie sie nie wchloneła co innnego gdybys brała tabsy juz jakis czas

Gość Danusa
kleklele nie strasz ją ...........nie słuchaj tych bzdru....

Gość kitkaaa
a te wymioty to byly po pizzy zjadlam ja na kolacje i chyba mialam problem ze strawieniem jej o 1 w nocy taka zaspana wymiotowalam i poszlam spac od razu nie myslac o tej nieszczesnej pigulce ktora przeciez polkenlem godz wczesniej...dopiero rano ok 9 skojarzylam co sie stalo i zaraz polknelam druga wiec w sumie nie minelo to 12H ktore niby powinno wystarczyc d przyjecia nastepnej nawet w wyniku zapomnienia tabletki

Gość Danusa
bez obawy zobaczysz nic nie będzie .....

Gość kitkaaa
ale klekle żle mnie zrozumialas biore tabletki juz 4 lata tylko ze wlasnie zaczelam nowe opakowanie i to jest 6 pigulka w nim... pierwszy tydzien nowego opakowania

Gość kleklele
wiesz od zazycia tabletki do wymiotow mineła jedna godzina wiec nie miala ona szans sie wchłonąć teraz dodatkowo lepiej sie zabezpieczaj przez jakis czas.

Gość siqo
Jakby pierwszy tydzien kazdego opakowania był niepewny to branie tabletek mijałoby się z celem..Poza tym poprzednia pigułka działa jeszcze conajmniej 12 godzin także nie ma się czego obawiać..

Gość Danusa
i tak nic nie będzie ale ja już zmykam 🖐️

Gość kleklele
ahhaaa:) to Twoj organizm nie wie co to jajeczkowanie:) wiec nie masz czym sie martwic:) jedna tabletka w ta czy w inna to nic:) naprawde nic sie nie stało jestem tego pewna

Gość kleklele
zle Cie zrozumialam myslalam ze bierzesz pierwsze opakowanie po raz pierwszy

Gość kitkaaa
no wlasnie dlatego dzis rano polknelam druga bo skojarzylam ze sie wchalania przeciez 3-4h czyli to bylo tak jakbym jej nie wziela wcale teoretycznie na ulotce z opakowania przeczytalam ze jesli w ciagu 12h wezmie sie nastepna to zabezpieczenie nie zostaje przerwane ja ja wzielam w godz 11

Gość kitkaaa
dzieki dziewczyny naprawde mi pomoglyscie w sumie rozsadek kaze mi myslec ze jest oki ale zawsze jest niepewnosc dlatego potrzebowalam podtrzrymania na duchu:)