Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filidupa

wyjechac czy zostac??

Polecane posty

Gość filidupa

witam! dostalam oferte pracy w Grecji na okolo 3 miesiace,jestem studentka na utrzymaniu rodzicow i kasa by sie przydala...problem w tym ze mam faceta a nam sie ostatnio poprostu NIE UKLADA!!! czy moj wyjazd moze wyjasnic przyszlosc naszego zwiazku? dodam ze jestesmy ze soba tylko albo az 2 lata...

Gość e-izabeth
muisz przed wyjazdem pomowic z nim, no i cale 3 miesiace utrzymywac kontakt, wiesz o milocsc sie dba stale, w deszczu i sloncu:)

Gość jedz
taka sytuacja sie szybko nie powtorzy. co tu bedziesz robila przez 3 miesiace?

Gość kamrataka
jedz moze poznasz kogos lepszego spotkasz milosc swojego zycia.Bedziesz miala kase i poznasz nowych fajnych ludzi jestes mloda kozystaj z zycia.

3 miesiące to znów nie aż tak dużo i nie mało.Może troszke od siebie odpoczniecie jak wrucisz może znow będizecie siebie spragnieni tak jak kiedyś za dobrych czasów.Ale kij ma tez dwa końce może być rozpad związku ,dlatego też musisz ze swoim facetem porozmaiwac i to bardzo powaznie bo nie ma niczego najgorszego wyjechac bez załatwionych spraw

Gość Pewny_siebie
A ja powiem Ci jedno: wyjasni, mozesz byc pewna. Gwarantuje, ze po powrocie nie bedziecie juz razem. Chcesz dowiedziec sie, czy mam racje? Zatem wyjedz.