Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bardzo ladnie prosze

puder w KULKACH rozswietlajacy do jasnej cery-jaki?

Polecane posty

Gość bardzo bardzo ladnie prosze

tylko zeby nie byl rozowawy jak np. sensigue, mam b.jasna cere taka kremowo-zlotawa, ale naprawde jasna, jaki puder bedzie dla mnie dobry?

Gość ddddddddddddddd
sensique ma rozne kolory. Albo poszukaj innych firm - sprawdź na nadgarstku jaki kolor Ci pasuje - sa rozne odcienie - od kremowe po mocny braz, ja mam z wollare takie rozowe kuleczki do policzkow ale mi pryszczyki male po nim wyskakuja:/

Gość nie wiem czy slusznie
sensique ma 2, jeden za ciemy, a drugi rozowy, szukam czegos co bedz8e mialo bardzo jasne kulki kremowo zlote, ale taki jasniutki, bez zadnych rozowych, zeby rozjasnialo cere i rozswietlallo, forma APC ma cos takiego ale moze je zamownic tylko prze internet, a tak nie chce :( o cos takiego mi chodzi jak np. ten numer #, ale bez tych brazowych kulek http://www.apc-cosmetics.com/podstrona02.htm

poprawka, cos jak ten nymer 3 oliwkowy ale bez brazowych kulek

ddddddddddddd faktycznie super kolorki!!!!!!!!!! a nie wiesz jaki to odcien?? tzn. jak sie nazywa? bo moze dostane w jakims malym sklepiku zeby nei zamawiac prze internet i nie czekac

chociaz jednak wolalabym cos jeszcze troszke jasniejszego :)

Gość ddddddddddddddd
no mysle ze ten 3 z APC bylby dobry ale ty chesz w jednym kolorze. Same bezowe beda za jasne - wollare ma takie w malych pudeleczkach po 6 zl, ja kupilam rozowe - byly tez brazowe i takie bezowe o ktore Ci chodzi, one daja efekt bardzo sciecacej skory. Sa za mocne. Z reszta powinnas poszukac w sklepach i zobaczyc, nie nadaja sie na cala twarz. Nie sugeruj sie tym ze masz jasna karnacje i potrzebujesz jasnych - one zbyt mocno sie swieca. Powinnas wybrac jakis mix to cery jasnej (troche brazowych i jasnych) nie wyobrazam sobie zeby te jasne dawac na cala twarz. Ja na nadgarstku w sklepie sprawdzalam i na policzki moga byc ale nie na cala twarz. Z reszta najlepiej jakbys poszukala, musisz sprawdzic:)

Gość ddddddddddddddd
kosmetki vollare sa dobre i tanie, poszukaj w sklepikach takich malych, na bazarku. Popytaj, nie wiem co to za odcien, napewno gdzies beda