Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Kalinka_16

jak sie golic ?

Polecane posty

Gość _Kalinka_16

elow :) witam ponownie .. mam nastepne pytanie :D na wakacjach wyjezdzam z paczką nad morze ... wiadomo trza beje sie poopalać a przy okazjii pokazac co nie co? chcialabym sie ogolic w okolicach intymnych i mam troche glupie iii wstydliwe pytania , ale jednak mam ... 1. mam dlugie wlosy ... no i chcialabym sie ich pozbyc , tylko od czego zacząć? 2. gdzie dokladnie golic ?tylko tu napoczatku ...czy tam głębiej tez 3. czy moga byc tego nieprrzyjemne skutki ? prosze o odpowiedzi :)

Gość kilo
na poczatku i głebiej tez.. ale ostrożnie.. tylko niestety potem robia sie brzydkie wypryski , wiec radze kupic płyn Lubex w paptece i myc sie nim po depilacji.. no i niestety trzeba sie giloc codziennie..

Gość _Kalinka_16
no ale czym sie golic ...kremem ...a może mozna żyletką ?

Gość kilo
sa fajne pianki do golenia dla kobiet. Dobra maszynka np. Bic albo jakies dla pan..

Gość _Kalinka_16
dziex ...no ale jak to zaczac robic? ;> a wogole to boli?;>>>

Gość _Kalinka_16
dziex ...no ale jak to zaczac robic? ;> a wogole to boli?;>>>

Gość Wesoła Hela
Wystarczy tylko wygolić te miejsca, które odsłania bielizna. Najlepsza pianka, krem- bo nie ma podrażnień typu wrastające włoski, krostki. Ale pamiętaj by krem nie dostał się w okolice pochwy- bo może podrażnić.

idz do kosmetyczki, niech ci zrobi woskiem okolice bikini ale nie męcz sie z golarka bo beda ci sie robic okropne krostki a od kremu mozesz cos tam sobie podraznic wiec lepiej nie rob tego domowymi sposobami tylko zdaj sie na specjalistke! :)

Gość przyloz maszynke do skory
i zacznij golic. jak moze bollec skoro wlosow nie wyrywasz???? no chyba ze sie zatniesz

Gość Wesoła Hela
Ogólnie tak jak się goli nogi- tak samo goli się okolice bikini! Duża już z ciebie dziewczynka to chyba wiesz :-P

Gość kilo
zakładam że sobie ze mnie nie żartujesz... weź najpierw nozyczki i skróc włosy. potem maszynka tak daleko jak chcesz, miedzy nogami tez, przy wejsciu do pochwy, w zasadzie w pachwinach, ale ostroznie, nie zrób sobie krzywdy.. nie cisnij mocno maszynka tylko leciutko, musi być ostra, potem od razu pod prysznic, zmyj sama woda, może szczypac.. nie iwem co jeszcze hahahaha!

Gość Wesoła Hela
i mam nadzieję ,że nie jesteś chłopcem- który założył ten temat w innym celu :-P

Gość ninnka21
Jeśli się ogolisz przy użyciu pijanki to nie wystapiom chrostki. I nie ponawiaj depilacji zaraz na nastepny dzień, bo tylko krzywdę sobie zrobisz odczekaj około 3 dni. Jak sie nie zatniesz to nie będzie boleć !

Gość a ja proponuję tak
jeżeli masz bardzo długoe włosy (a fuj) to najpierw przytnij nożyczkami a potem świetnie się goli przy użyciu odżywki regeneracyjnej do włosów w kremie . Poważnie - skóra jest śliska, włosy zmiękczone a po goleniu skóra jest jedwabiście gładka i dobrze nawilżona, nie robią się żadne krosty. W każdym razzie mnie. polecam.