Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedz martwie sie

mialam kilka dni plodny sluz ale nie bylo bolu owulacyjnego....

Polecane posty

co to oznacza?? wczoraj powinnam miec owulacje, od wtorku miala plodny sluz, wczoraj bylo go chyba najwiecej, ale nie mialam bolu owulacyjnego, ktory mam zawsze...czy to znaczy ze byla owulacja ale pecherzyk nie pekl?(podobno ten bol towarzyszy pekaniu pecherzyka) kiedy w takim razie dostane okres? a moze to cos niepokojacego? oczywiscie czytajac to forum od razu doszlabym do wniosku ze jestem w ciazy, ale nie wspolzylam...

czytajac to forum można sobie wszystko uroić :P cięzko jest wyczuc owulację...Twój organizm ciągle jest narazony na rózne czynniki które moga rozregulowac Twój cykl, wiec nikt Ci dokładnie nie powie kiedy będziesz miała miesiaczkę, a skoro nie współżyłaś to cóz...w ciążę sie od wiatru nie zachodzi :) Pozdrawiam

nie wspolzylam anie pettingu nawet nie uprawialam, ostatni okres mialam normalny, sluz tez sie pojawil wtedy kiedy powinien, ale nie bylo bolu owulacyjnego, a zawsze boli mnie mocno :( nei wiem co to oznacza :(

Gość Gracie Lou
Ale nie zawsze cie musi bolec. Najlepiej zmierz sobie jutro rano tempke, to bedziesz wiedziec, czy owolucja juz byla, czy jeszcze nie.