Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata Cz

Jak pozbyć się męża?

Polecane posty

Gość Agata Cz

Którego już nie kocham, który już mnie nie kocha mnie. Łączy nas przyjaźń, wspólnota majątkowa i niechęć do zmian.

Gość złożyc
złożyć pozew rozwodowy

Gość siakaś jedna
zgadzam sie z powyzszym:P

Gość zaloz sprawe o rozwod
za porozumieniem stron,podzielcie sie majatkiem i badzcie nadal przyjaciolmi. a jak nie lubicie zmian ,to nie rob nic i zyj dalej w takiej beznadziei.

Gość Agata Cz
tak...tylko jak mu to powiedzieć?

Gość złożyć
skoro sie nie kochacie...to raczej sprawa prosta,,, moze lepeij udawac????????? ROZWÓD

Gość proponuję kochanie mam cię
dość.... rozwiedźmy się

Gość blękitna kredka
boze to tak jak u mnie a z tym rozwodem to nie takie proste.... ja sie przymierzam od roku tak dla dobra naszego wspolnego a wiem ze on tez odetchnal by z ulga. ale oczywiscie dla rodziny jestesmy dobrym malzenstwem. heh. mam dosc a moim najwiekszym marzeniem jest ZAKOCHAC SIE czy to zle?

Gość A czego
a czego ty chcesz? Masz majątek, przyjaciela i stabilizację...

Gość A czego
A co mówiłaś na ślubie? - błękitna dziwko?

Gość faceci też mówią
rózne rzeczy.... i co z tego... niektórzy mówią np..... ślubuję ci wierność....

Gość blękitna kredka
a czego wyobraz sobie ze moj maz jest bogaty ma pieniadze daje mi je mam to czego zapragne a kochanka zawsze mozna miec . ja z mezem jestem dla pieniedzy :P ostatnio kupil mi nowego citroenka c5 :P:P:P:P:P:P milusio sie jezdzi. pozdrawiam BIEDNE A CZEGO:p

Gość Agata Cz
Gdybym miała do niego chociaż jakieś zastrzeżenia ... nic, poza tym że żyjemy obok siebie. Nie jest mi jednak łatwo wystapić z taka petycją, kiedys próbowałam żartować na ten temat, pokiwał głową i pośmiał sie razem ze mną. Chciałabym załatwić to bardzo delikatnie ale zupełnie brakuje mi odwagi

Gość A czego
Parę lat temu pogoniłem taką niebieską dziwkę... Mieszka w bloku - jeździ skodą :) A ja nadal mercem :)

Gość faceci też mówią
a ja sama zarabiam na swoje autak i domki i nie mam problemu z tym w związku.... jak się któremuś z nas przestanie podobać to zabiera swoje klocji i przenosi się do innej piaskownicy.... być z facetem dla pieniędzy..... dla mnie poniżające Ps Merce, BMki i Audice są wstrętne, kojarzą się z grubymi karkami i ciemnymi interesami.... zdecydowanie wolałabym skodę superb.... przynajmniej nie bałabym się, że mnie jacyś antyterroryści na światłach postrzelą.

Gość A czego
A nie lepsza Favorit? Nie ukradną. ;)

Gość faceci też mówią
a co ty pewnie sypiasz w swoim Mietku? największa głupota kupic auto i bać się że ukradną! wszak to tylko przedmiot......... wykupuję AC i mam to w d****.

Gość A czego
A ty pewna jesteś, że antyterroryści odróznią Superb od BMki? Favoritki na pewno nie pomylą :)

Gość faceci też mówią
statystyki mówią, że prawdopodobieństwo znacznie spada w przypadku skód i innych marek poza Mercem, Audicą i Bumą ;) poza tym są inne plusy... sąsiedzi nie napiszę donosu do skarbówki... jeżeli poćwiczysz na siłowni, to więcej osób uwierzy, że to wynik twojej ciężkiej pracy a nie efekt brania Mety... jak poderwiesz fajną blondynkę, to może ktoś uwierzy, że poleciała na twoją osobowość, nie tylko na kasę... kumple pozyczą ci pieniądze, jak będziesz w potrzebie, bez procentu ;) na skrzyżowniu, taksówkarz wpuści cię z uśmiechem na zakorkowany pas.... tak że gorąco polecam

Gość A czego
Hey, ty intelygentna laska jesteś :) Poniewiera mi sie jedna BMka po garażu - co ty na to?

Gość Agata Cz
trzeba zadzwonić na policję w tej piwnicy dziupla jak nic

Gość A czego
BMka legalna - z podziału majątku została. Po jednej błękitnej kredce :)

Gość faceci też mówią
fakt ineligantna jestem.... nawet jakbyś dopłacał to bym tego szwabskiego szajsu nie wzięła.... miałam kiedyś jedną coupejkę i na prawdę fatalne auto... ciasne w środku, zwieszenie, absolutnie nie na Polskie drogi, psuje się co chwila, a jeszcze ci sąsiedzi nie wiadomo dlaczego tego miodu zazdroszczą... i jeszcze sprzedać to graniczy z cudem, no chyba, że z pół darmo- wtedy jakiś burak z grubym karkiem na pewno się skusi.

Gość A czego
A co by ci pasowało?

Gość O rany...
a ja myślalam że Tu kobieta pyta jak rozwieść się z mężm.A tu jak w warsztacie samochodowym>hi hi hi

Gość faceci też mówią
to co sama sobie kupiłam, nie potrzebuję czyjejś łaski.... no fakt mamy tu taką rozwodową autogiełdę ;) ale to ten pan zaczą o jakichś Mietkach gawędzić....

Gość A czego
Ooo - sorry bardzo. To jakś błękitna dziwka zaczęła o samochodach :)

Gość O rany...
podam ten topik męzowi>On o samochodach może godzinami> hihihi

Gość faceci też mówią
błękitna tylko wspomniała... a ty jak się tej Faworitki uczepiłeś to nie było końca ;)