Gość BaTeRiA Napisano Czerwiec 10, 2006 Czy ktos z forumowiczów wie, jak sobie radzić z wzdęciami a co gorsza z zaparciami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pójśc Napisano Czerwiec 10, 2006 do apteki i porosić o jakis preparat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BaTeRiA Napisano Czerwiec 10, 2006 a domowe sposoby jakieś są? ps. nie chodzi o mnie na szczęście - uff;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z pewnoscią piszesz Napisano Czerwiec 10, 2006 o sobie:P rurka w tyłek i gazy bedą rurką odchodzic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BaTeRiA Napisano Czerwiec 10, 2006 z pewnością nie piszę o sobie:) rurka w tyłek powiadasz? z pewnością próbowałeś/łas... :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w necie można zakupić Napisano Czerwiec 10, 2006 taką rurkę:D noś ja 4 godz dziennie i gazy same bedą wychodzic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup w aptece Napisano Czerwiec 10, 2006 Artecholin-pij 3 razy dziennie po pol lyzeczki,zapomnisz co to wzdecia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BaTeRiA Napisano Czerwiec 10, 2006 a jak wychodzą to chyba nie trzaskają drzwiami co? :> :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drzwiami Napisano Czerwiec 10, 2006 ? nie.Oknami i sąsiada z domu wywiewa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BaTeRiA Napisano Czerwiec 10, 2006 :D doobre... ja mam sąsiadów 5 z lewej strony i 2 z prawej, to mi wywieje całą 7? I też oknami? To ciekawe czym mi rodzinke wywieje... dach mi wyrwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bateria kup Napisano Czerwiec 10, 2006 artecholin,pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KingaQ6471 Napisano Sierpień 28, 2013 Korzystaliście z preparatu co się nazywa Artecholin N? No bo szukałam informacji na temat tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Może możecie cokolwiek napisać mi o tym produkcie? Warto go kupować, słyszeliście o zamiennikach? Tu zanalazłam trochę recencji o Artecholin N: http://www.listalekow.pl/artecholin-n/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Wolałabym się nie naciąć i wydać bezsensownie pieniądze, dlatego pytam Was o radę. Dzięki za wszelkie porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach