Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubusiątko

jak znieść?!

Polecane posty

Gość kubusiątko

jak znieść spotkanie z ex ktorego nadal sie kocha,wiedząc,że On ma kogoś ??

Gość szafir
Nie spotykaj się z nim. Mam to samo :O

Gość WSZYSTKO W PORZO
ALE...GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ?GDZIE JEST AUTOR TEGO TOPICKU ? HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Gość nie da się tego znieśc
przynajmniej ja nie daję rady :(

Gość kubusiątko
spotkanie jest niestety koniecznością!

Gość do jasnej cholery...
same KURY tutaj; JAJKA SE ZNIEŚCIE :P

Gość kleklelee
musisz nastawic sie psychicznie do tego spotkania. musisz byc silna i na taka wygladac

Gość dokladnie
bo inaczej Ciebie zje... klekle...:(

Gość kubusiątko
Boję się,że nie dam rady ,że nie zapanuje nad sobą i rozplacze się.Tłumacze sobie ,że nie wolno mi że to tylko 2 godziny i potem będę mogła wyć do bólu ale łzy już mam w oczach.

Gość da się wszystko
tylko nie rób do niego słodkich min, bądź zrównoważona i pewna siebie. niejeden matoł po takich spotkaniach chce wracać do swoich byłych. ze mną mu się to nie udało ale ciekawa sprawa: jak by się zachowała jego obecna gdybym uległa jego wpływom i wylądowała w łóżku? było gorąco!

Gość a po co się z nim spotykasz
????

Gość kubusiątko
bo jestesmy oboje chrzestnymi dziewczynki która obchodzi dzis urodziny

Gość Nie rozczulaj
sie na d soba, to nic nie da, bylo coe pomiedzy wami i mineło, koniec kropka, takie jest zycie.

Gość Nikogo nie można
zmusic do milości, daj spokój, ...

Gość kubusiątko
Nie rozumiem... napisalam jak znieść spotkanie z ex a ktoś pisze" nikogo nie można zmuszać do milości"przecież wlaśnie w tym rzecz że ja nie chce Go do niczego zmuszać! Nie chce plakać przy Nim bo wiem że zarówno dla mnie jak i dla Niego byłoby to krępujące,ale faktem jest że jeszcze nie dawno byliśmy razem mieliśmy plany na przyszłość... i nie potrafię przestać kochać Go bo on nie kocha mnie!!!Dlatego takie spotkania są dla mnie trudne i poprosiłam o rade Was!!!! Do" da się wszystko"-właśnie taka byłam na tym spotkaniu.Dzięki.

Gość tak se pisze
TAK ZUPEŁNIE NA MARGINESIE: to kolejny dowód na to że najlepiej wybierać chrzestnych tradycyjnie, z rodziny po jednej i drugiej stronie ;D