Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciążatka

jestem w ciąży - jaki krem aby zapobiec rozstępom??

Polecane posty

Gość ciążatka

jak w temacie

Eveline SERUM 2D opakowanie RÓŻOWE (zielone opak. jest na cellulit) do kupienia w drogerii za ok.13 zeta

Gość ciążatka
A czy można stosować go w ciąży?? a jakieś inne kremiki??

Gość ciążatka
dzięki ;)

przeczytałam wszystko co pisze na opakowaniu, ale nie ma wzmianki czy ciężarne mogą go stosować :(

zapytaj się kobiet w Twojej rodzinie czy mają skłonności do rozstępów, np. czy Twoja mama je ma? Jeśli tak, to musisz się bardziej postarać, codziennie delikatne masaże w rejonie brzuszka (pamiętaj nie tylko o brzuszku, ale o biuście, udach i pośladkach), jedz też dużo galaretki owocowej, także z kurzych łapek (chyba) i ze świniaka (na 100% ) mają b. dużo KOLAGENU, który jest odpowiedzialny za \"tygryski\" na skórze :) na tym forum jest też wątek o rozstępach, polecam

Gość lepiej zapytaj
na forum o macierzyństwie. Tam powinny coś wiecej doradzić i sie orientować.

Gość ciążatka
dziękuję:)

Gość oliwa z oliwek jest super
naorawde ci ja polecam ale musi byc z pierwszego tloczenia na zimno starczy ci na dlugo i naprawde szkoda kasy na inne kosmetyki jak mozna naturalne zastosowac i nie drogie.ja cala ciaze urzywalam i nie ma ani jednego rozstepu.Ale trzeb asie smarowac pozniej jak juz brzuch sie robi duzy 7miesiac po 3 rzy dziennie i to duzo odrazu wchlania sie do skory

Gość Madda
Ziajka przeciw rozstępom z Ziaji jest podobno ok

Gość ktossssssssss
jak jestes podatna na rozstepy to zaden krem ci nie pomoze! przykre ale prawdziwe!!

polecam Mustela ok. 90 zl za 200 ml) i Chicco Mamma Donna (ok. 70 zl za 300 ml). Przytylam w ciazy 15 kg, z czego az 8 w ciagu pierwszych 3 m-cy!!! Smarowalam uda, biodra i brzuch a od polowy ciazy juz tylko brzuch i nie mam ani 1 rozstepa. Warto zainwestowac, a poza tym sa to najbezpieczniejsze kosmetyki. Eveline raczej bym do takich nie zaliczyla

Gość ciążatka
dzięki Pola

Gość Beata1234
Polecam ci krem na rozstępy firmy GERBER na opakowaniu jest kangurek. Krem niedrogi w porównaniu z Mustelą a dla mnie był ŚWIETNY wiem co mówię 18kg więcej a żadne paseczki się nie pojawiły. Smarowałam uda, brzuch, pupę. Do biustu miałam żel z Avonu ( też się sprawdził, ale teraz już go nie mają). Połowa sukcesu to systematyczność. Powodzenia.

Gość 12345098765
Możesz się paćkać czymkolwiek nawet kozim łajnem :Pjak mają wyjść i tak wyjdą:) Pozdrawiam stosunkowo udanej ciązy życzę i cudnego bobaska:)

Firma AA Oceanic wyprodukowała 2 kosmetyki do stosowania przez kobiety w ciąży, jeden z tych kosmetyków jest na rozstępy, kosztuje ok 43zł i jest w takim fioletowo opakowaniu. Drugi jest do biustu (38zł) Nie polecam stosować kosmetyków które nie zostały przebadane w Instytucie Położnictwa i Chorób Kobiecych. Ja tez sobie niedawno kupiłam L\'oreala Perfectslim ale jak sie dowiedziałam że jestem w ciązy to on sobie stoi i zdobi półkę, będę go stosować po porodzie

Gość ciążatka
:) dziękuję za życzenia i porady :)