Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga325

pierwsza pigułka za wczesnie

Polecane posty

Gość aga325

Czesć!mam takie pytanko niedawno ginekolog przepisał mi tabletki anty, chciałam zapytac czy jesli przyjęłam pierwszą tabletke 1 przed rozpoczęciem cyklu ( stwierdziłam ze mam początek okresu, a to chyba raczej było plamienie przedokresowe) to czy jak dalej je bede brała to jestem chroniona i wszytsko jest w porządku?

Gość raczej nie jestes chroniona

Gość M***
mysle, ze mimo wszystko to plamienie to wlasnie zaczatek okresu... tez tak zawsze mam, ze najpierw pojawia sie mala ilosc krwi, jakies plamienie i potem przeradza sie we wlasciwy okres... ale dla wlasnego spokoju poczekalabym do konca pierwszego opakowania (pierwsze 10 pigulek jest najwazniejszych!!) albo kochalabym sie z dodatkowym zabezpieczeniem:-)Pozdrawiam

Gość siqo
Ja dostałam plamienie wieczorem, od razu wzięłam pigułkę i okres zniknął...Pojawił się tydzien później i z przerwami trwał do końca opakowania, w przerwie był kolejny... Tak zaregował mój organizm na Jeanie.Uwazaj przez pierwszy tydzien, ale tabletki mimo anomalli będą działać. Teraz po przerwie wziełam w 5 dniu, żeby uniknąć takich sensacji.

Gość aga325
ja tez plamienia dostałam wieczorem, wzięłam pigułke, ale plamienie takie juz naprawde zaczęło sie nastepnego dnia po wzieciu i teraz sama nie wiem jak to jest.

Gość siqo
Wdg mnie ok. Różne organizmy różnie reagują, widocznie tak zaczyna Ci się okres, a skoro trwa nadal i się rozkręca to w porządku.