Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalijka

Wzuraszajace....

Polecane posty

Gość lea-i
tak, ale poczatek:) wiem ze jak sie kocha to robi sie wspolne rzeczy, ale w dzisiejszym swiecie to tylko sex i wydawnaie kasy meza., a kiedys i dla tych co sie kochaja sa to np wspolne spacery, granie:) zawsze marzylam ze On mi kiedys zagra tak dla mnie:) potem jak on czy ja umre pozostana wlasnie te nuty razme wygrane, te piosenki, te drozki, ktorymi chadzaly nasze stopy i serca, te slowa napisane dla niego tu i tam, na forum, necie, w mailu, to zostanie slowa wyryte w sercu:)

Gość lea-i
teraz macie obraz tesknoty.. jak sie teskni to wlasnie za Kims, za osoba, czuje sie ja, slyszy jej glos, jej slowa, widzi ubior, gesty, wszytsko przed oczyma, wloski:P i usta, oczy:) Jego

Gość mariolek
a jak to zrboic co to jest bo mi jakas strona wysjkakuje i nie wiem czego tam szukac ?

Gość lea-i
ten Pan przymyka oczka jak ona go całuje a mnie staje przed oczyma obrazem Mój przymknal oczeta tak samo jak ten pan ja pani makepistka tuz na skroni przejechala mu lekko wacikiem:) cudny widok mial wtedy oliwkowa koszule i oliwia spiewala mu im wiecej Ciebie tym mniej:) hmmmmmmmm:)

Gość lea-i
tak:) i tesknota bo chciałabym go miec juz obok i tak ucalowac;0

Gość ktosia23145
jak to obejrzeć?:(:(:(słyszę tylko muzykę obrazu nie ma:(

Gość lea-i
ja mam pewnosc, ze bedzie moj:) juz tyle razem, to piekan milosc, bardzo wzruszajaca... tak musi bo umre:) tak zakmnie oczka a ja najpier dotken opuszkami paluszkow jego skroni, a potem ucaluje jak ta pani wiem co on zrobi lekko sie usmiechnie zakmnie oczka i utuli hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) w tydzien daje rade, ale w weekedn bardzo teskne, bardzooo:)

Gość lea-i
muzyka? a to ciekawe, bo jak pisze sie to slowa kobiety i pana i tu jets tak muzyka kobiety i mezczyzny oni mowia muzyka do siebie tak jak ja slowami do niego:)

wspólne spacery, przytulenia podczas oglądani filmów, ścieranie jedzenia z kącików ust przy jedzeniu, głaskanie po włosach mimo hcodem, tęsknotę każdego dnia kiedy jesteśmy w pracy - mam to na codzień z moim kochaniem...

Gość lea-i
tak jak ciarki ida od slow, od poezji, tak i od muzyki a bezdusnzi ludzie rzakna no co ty przez nutki sie zakchales, olej to:P wlasnie nutka wyraza emocje tak jak i slowo:) mnie muzyka ale i film, tak pieknie razme wygladaja, slicznie, bo sliczna milosc:) w ciszy mozna wiele zbudowac:)

Gość koralgolinka
PIEKNE TO MALO POWIEDZIANE! TA MELODIA PRZYPOMINA MI WSZYSTKIE CHWILE ZWIAZANE Z MEZCZYZNA Z KTORY OD KILKU DNI NIE JESTEM!

Gość lea-i
tak:) ze milosc jest pomiedzy ludzmi, tworyz sie i jest mimo ze kogos nie ma obok:) widac co jets wazne, nic ponad ukochana osobe i ze warto kochac po swojemu, np muzyka, slowem, pocalunkiem:))

Gość proszeeeeee
witam, bardzo chcialabym obejrzec ten filmik ale co sekunde miprzerywa i sie laduje godzine, jak wy togladacie>>>>

Gość kkkjjj
Bomba , jak sciagnęłaś ? Podziel sie , nie mam pojęcia jak to zrobić

Gość kkkjjj
Bomba jasne ,ze chcę , z góry dziękuję :) koma25@poczta.onet.pl

Gość proszeeeeee
ja tez poprosze Bomba Oliwia_p@o2.pl

Gość kkkkkkjmmm
mnie normalnie chodzi

Gość ytajaca
ja mam pytanko, czy ktos z was wie co to za melodia i czy mozna ja gdzies sciagnac???

Gość proszeeee
Bomba dziekuje bardzo,filmik juz sie sciaga:)

Przyznaje treść bardzo wymowna, animacja ciekawa i z pomysłem, muzyka przejmujaca...Podobało mi sie, ale żeby sie zaraz \"poryczec\"? Chyba cos ze mną nie tak :o

Gość ytajaca
i ja poporsze o piosenke z emula oliwia_p@o2.pl

Gość kkkjjj
Bomba - usciski kobieto ! Wielkie dziękuje , doszedł cały i nienaruszony :)

Dziewczynki to jest muzyczka (ścieżka dźwiękowa) z filmu \"Amelia\" :):):) tam jest całe mnóstwo takich kawałków :):):) polecam płytkę! A animacja sweet :)