Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalijka

Wzuraszajace....

Polecane posty

Gość lea-i
kto wyknal te animacje? jak patrze na dlonie to widze jego dlnie na pianinie...:) mysle ze to mogl byc poczatek pomyslu, z zycia cieszy mnie ten klip, bo widze jego a obok niego mnie:)

Gość tak tak tak tak
MUZYKA ładna --- autorstwa Yann'a Tierstena'a; świetny twórca podkładów filmowych - prawie wszystko ma tak znakomite /o ile nie ma nadmiaru akordeonu w tle - wówczas już mi tak nie smakuje/; a'la piano-piękne; zresztą sama mam sentyment do fortepianu/klawiszy. animacja-mniej ważna.

Gość Natia mogę prosić
o piosenke ? Sindarinn@o2.pl 🌻

sorki, cos mi zjadlo cala wiadomosc :) Original Sin, chcialam Ci podziekowac, dotarlo, ale trwa tylko 5 sekund :( masz moze calosc? bylabym wdzieczna :)

ja mam cały sountrack z Amelii. Tam jest dużo utworów tego typu. Ale raczej Ci nie wyślę bo to ma prawie 80 mb :) Ściągnij sobie. Przy okazji - jeśli lubicie takie własnie, ładne nastrojowe utwory fortepianowe ściągnijcie sobie np soundtrack z filmu Fortepian (The Piano)

... i jeszcze np. z \"Gnijącej panny młodej\", utwór \"Victor\'s Piano Solo\" (mam to, gdyby ktoś chciał) I polecam Sonatę księżycową Beethovena (też mam) - CUUUUDO !!!!!!

bomba >>> wysyłam, zapakowałam, otwórz WinRarem, napisz potem czy doszło i czy Ci się podoba dark angel >>> mi zawrócilo, masz przepełnioną skrzynkę

nie wiem, o co chodzi, ale zjada mi tresc postow :/ w kazdym razie chcialam tylko napisac, ze nic n nie doszlo :( poslucham sobie jeszcze z filmiku tego kawalka i chyba zaopatrze sie w plyte tego pana :) pozdrawiam wszystkich cieplutko :)

kurde, nie wiem, co jest z tymi postami :/ w kazdym razie chcialam tylko napisac do Original sin, ze zwiekszylam pojemnosc skrzynki do 1 giga i wszystko mi sie teraz pieknie tam zmiesci, wiec baaardzo prosze o ponowne wyslanie. Sorki, ze tak Cie mecze, ale taka ze mnie sierotka :D i od razu bym poprosila ta gnijaca panne mloda :) buzka za cierpliwosc! :)

zrobiłam taką tyci :) paczuszkę z moimi ulubionymi utworami fortepianowymi, jakieś 8-10 utworów, kto chce, niech podaje maila.

ok, wysyła się w 3 mailach napiszcie potem tutaj czy doszły wszystkie i które z utworów wam się podobają bomba >> w trzecim mailu będzie to co już masz, bo wysyłam do Was obu równoczesnie

jeśli lubisz muzykę \"z jajem\", mogę Ci wysłać parę utworów z filmów.... które moim zdaniem dają kopa (ale już nie fortepianowe)

hmm... \"Hello Zepp\" z Piły \"Visions\" z Niezniszczalnego \"The Cave\" z Drapieżców \"Underground Storm\" z Truman Show \"Rule the planet\" z Planety małp \"The Strangers are tuning\" z Mrocznego miasta \"Sector 6\" z Wyspy \"O Verona\" z Romea i Julii ... oczywiście wszystkie bez wokalu ok, wyślij tamto

ok, tylko słuchaj ich w całosci, czasami tak bywa że początek jest średni, potem jest fajnie no i głośno ;) KONIECZNIE!! :)

Gość andzik_s
Kochani, czy ktoś mógłby mi przesłać tą piosenkę z filmiku na maila mikrus80@poczta.fm Z góry bardzo dziękuję.

Original sin, dziekuje za piosenki. Chwilowo nie mam czasu przesluchac, bo ucze sie na okropny egzamin, ale jak tylko bede miala czas... :) trzymajcie sie cieplo wszystkie! :)

Gość windawindawinda

Gość andzik_s
Natia----> Bardzo dziękuję za piosenkę :D Pozdrawiam 🖐️