Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

która ma 24 lata i wzwyż i............ NIE MA DZIECKA.......

Polecane posty

Gość ja mam 26 lat i ...
witanko ja jestem w ziazku od 7 lat prawie koncze wlasnie studia a o dziecku tak szczerze nigdy nie rozmawialismy owszem mialam momenty ze chcialam miec juz dzidziusia ale jak przemyslalam ze mam przeciez umowe o prace na czas okreslony ze jest jeszcze kredy mieszkaniowy i studia to tak na prawde to nie pora na dziecko a i moj mezczyzna caly czas sie nie czul gotowy na role ojca pomimo iz ma juz 30-tke. Ale jakis miesiac temu doznalam szoku, powiedzial odstaw talb chce miec z Toba dziecko!i wiecie co? oszalam na tym punkcie niech sie dzieje co chce studia koncowka najwyzej na obrone z brzuszkiem, praca? nie ta to bedzie inna jak umowy nie dadza to ich problem bo wiem ze uwazaja ze jestem dobrym pracownikiem a kasa? misiu zmienil prace na lepsze damy rade!!!ja juz mylse gdzie lozeczko postawie.....ahh tak mnie wzielo:))az sie slodko mi robi jak pomysle o tym, za tydz ostatnia tabl i do dziela:)))

ja mam 26 lat i ... to super......ze niedługo bedziesz mamą ja mam 25 lat i tez mysle o dziecku ze go nie mam i zastanawiam sie kiedy bede miała....biore tabl ale oststnie opakowanie a potem gumka....chce zrobic 1-2 mies przerwy... jakoś nie wariuje na puncie dzieci....ale jak sobie pomysle ze bede w ciąży to tez przyjemnie robi mi sie w środku jakos tak ciepło i miło.... mysle gdzie bedzie stało łóżeczko i jak to bedzie...mam nadzieję ze dobrze...najwazniejsze zeby dziecko było zdrowe....ja juz jestem rok po studiach we wrzesniu koncze 25lat....

Gość bolparte
hallo.....piekna dzis pogoda i dlatego chyba brak tu kobitek

Gość bolparte
:D