Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineczka111

czy mozna kochac dwoch facetow?

Polecane posty

Gość mineczka111

jestem w okropnej sytuacji prawie pol roku temu zostawilam faceta z ktorym bylam 5 lat!zostawilam go bo mnie zaniedbywal olewal a o slubie nawet nie chcial slyszec mialam go juz dosc i powiedzialam zegnaj!w podjeciu tej decyzji pomogla mi milosc do innego ktory wydawal sie aniolem w porownaniu z tym pierszym!zwiazalam sie wiec z tym drugim! i teraz nie wiem co mam robic jak widze tego pierwszego to jest mi go zal chcialabym isc z nim na spacer pobyc choc przez chwile a jak pomysle ze mialabym zucic tego drugiego to mi sie chce plakac i strasznie mi go barkuje podpowieccie co ja mam zrobic??

Gość lea-i
nie, nie mozna a mozna isc 2 drgami naraz? nie

Gość korpus
ja tez mysle ze nie mozna. Widze ze jestes typem kobiety co lubi być rolowana i chyba brakuje ci w naszym zwiazku tego ze "ten drogi" cie nie olewa daje ci kwiaty i chodzi na spacery i do kosciola, na dyskoteke i nie wstydzi sie ciebie, traktuje cie jak kompanke do wspolnego rzycia, brakuje ci tego ze ktos cie obraza olewa traktoje z gory, widze ze dla Dareczka zrobiłabyś wszystko momimo tego ze ci prawie nic nie dal poza swoja obecnoscia. jak ludzie traca coś co bylo zle to z biegiem czasu zapominaja ze to bylo zle, pamietaja zaś ze az tak zle nie bylo, nie wchodzi sie do tej samej wody 2 razy, chyba musisz sie o tym przekonac! pomogę ci kochanie! "ten drogi"