Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo nie wiem

Czy tampony inne niż OB i Tampax są bardzo złe i byle jakie?

Polecane posty

Gość no bo nie wiem

Nie używałam jakoś do tej pory tamponów, sama nie wiem czemu, ale idzie lato trzeba się wreszcie zdecydowac. Z aplikacja ani innymi takimi nie ędzie problemów :) Tylko zastanawiam się, czy kupić te lepsze i droższe, czy moze te tansze (subtelle, bella). Czy tansze są gorsze i np. trzeba cześciej wymieniac, albo czy przeciekają? Kto używa, niech sie wypowie :P

Gość ja przez lata używałam tylko
OB.... oż kiedyś nie miałam gdzie kupić w jakieś święto.... otwata była tylko Biedronka i kupiłam tampony o nazwie SAFE....i szczerze powiem ja nie widzę różnicy między nimi a OB.... owszem jak czasem jestem w Makro i mam okzaję taniej kupić dużą pakę, to bieorę OB, ale często kupuję też te nie markowe i jestem z nich zadowolona.

Gość Tampo Bella są 2x tansze od OB
a roznicy nie widac kompletnie

Gość to nie jest moj staly nick
Ja osobiscie wole OB z otoczką:D Nie lubie tych z belli, bo straszne kudły z nich wyłażą:P

Ja uzywam takich tanich tamponow z Lidla i nie widze roznicy

z Lidla też czasme kupuję.... kompletnie nie widzę różnicy... ps a te ob z sieteczką mnie akurat nie leżą,chć łatwiej się je aplikuje....to mnie się czasem wysuwają szczególnie ja są już nasiąknięte i jak jestem w ruchu- a ja się dużo ruszam, uprawim sport- dla mnie to strasznie kiepskie uczucie jak czuję taki przesuwający się w dół tampon.... boję się że wypadnie i będzie obciach ;)

Gość to nie jest moj staly nick
Raczej nie ma opcji, żeby się wysunął;) A nie denerwuje Was to, że wata z nich sterczy??

z tych co ja kupuję nie sterczy.... może trochę od spodu, z boków są gładziutkie i ostatnio nawet ze skręconymi rowkami ;)

Gość bella są bardzo dobre
nie warto przepłacać dla marki - przynajmniej w tym wypadku.

Widzialam tez kiedys jakies tanie w Biedronce :D Nie uzywalam ich, ale moze sa tez ok

Gość Heartbeat
No ale skoro jakieś kłaki z nich wystają.....?

Gość Są jeszcze Donna
w Kauflandzie 16 szt. za 2.50

właśnie oglądam jednego akurat z Biedronki... jak dla mnie to nic z niego nie wystaje... jak się rozpakuje to ciężko odróżnić od OB.... jest dobrze zbity, sznureczsk się mocno trzyma.... mnie to pasuje.

Gość bella są bardzo dobre
:o bez przesady, moja droga, bez przesady - te zbiedronki też są dobre.

Gość to nie jest moj staly nic
W każdym razie ufam OB. Jak powiedziała kofitura wiśniowa nie ma co pchać byle czego do myszki:D

he he i nawet ma siateczkę na zewnątrz.... ciężko go rozwalić....

Gość Heartbeat
Skoro nie ma różnicy, to pomyślcie ile sozczędzicie używając dwa razy tańszych tamponów przez np 10 lat miesiączki :P

a to jak mowisz badziewie z biedronki nie rozni sie niczym poza cena od ob :D

nie mam okurat żadnego opakowania po ob, ale chetnie bym poducenta porównała.... może okazać się, że to ten sam. a ja używam głównie ze względu, na to że mam Biedronkę pod domem i Lidla nie daleko.... za to po Ob to muszę ekstra do hipermarketu jechać, albo przepłacać w aptece, która i tak jest strasznie krótko otwarta.

a i jeszcze mi odpowiada opakowanie poszczególnych tamponów.... no bo w ob najpierw musisz zarzeć ten pasek i szczególnie gdziej w poblicznym kilu często nie ma gdzie go dać, czasem upadnie na brudną podłagę, trzeba podnieść feee.... a te tanie mają takie opakowanie 2 częściwe przekręcasz i już wyciągasz tampon.... mniej elementów, mniej kłopotu, dla mnie ;)

Gość pusia121
witam widze że wszystkie jesteście doświadczone a ja jestem kompletną nowicjuszką:(

Gość Heartbeat
pusiu odpowiedziałam Ci juz w jakims temacie :) Poza tym, masz dopiero 13 lat :)

Gość pusia121
ja jeszcze szczeże mowiąc nie kupowalam tamponow i mam klopot na pierszą miesiączke lepiej urzyć podpasek(jakich), czy tamponow(jakich marek wielkość (a i mam jeszcze jedna prośbe jakie są najleprze a jakie najtańsze bo nie mam zbyt bogatego budrzetu:D) bo mam 13 lat:( )

Gość pusia121
wiem Heartbeat:D bez obrazy ale chcialabym poznać też innych zdanie na ten temat im wiecej komentarzy tym wiecej wiem:D a pozatym nie wiedziualam że ty tu jesteś:D:)

Gość pusia121
hoć bardzo mi pomoglaś!!!!!:D