Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo nie wiem

Czy tampony inne niż OB i Tampax są bardzo złe i byle jakie?

Polecane posty

Gość magda......xd
ostatnio pierwszt raz kupiła sb tampony ob mini i kiedy jes rozpkowałam to sterczałą w nich wata.. Czy powinno tak być wydaje mi się że nie i czy można z taka streczącą je zastosowac??? help......

Właśnie kupiłam dzisiaj tampony tampax lites (mini) gdyż za tydzień dostanę miesiączkę,dla próby zmoczyłam jednego tampona i ku mojemu zdziwieniu tampon rozciągnął się na szerokość i długość , i przypominał chusteczkę higieniczną. Czy na pewno włożenie ich będzie bezpieczne ? Mam jeszcze jedno pytanie,czy ktoś ich może już używał, jak tak to co ile musiał zmieniać i jak obfity ma okres?

Gość waniliaa.
Tamponów o.b używam od niedawna i jak na razie jestem z nich BARDZO zadowolona. Tampax ? hmm... gówno ? jakieś 2 lata temu byłam z rodzinką nad jeziorem , dostałam okres , postanowiłam spróbować tamponów , mama kupiła mi właśnie Tampax z aplikatorem. no więc , to było okroooopneee! wszystko mnie potem bolało. i uraziłam się do nich , dopiero niedawno się odważyłam i jest SUPER. jestem strasznie zadowolona. nic nie śmierdzi , przecieka , a jak odpowiednio włożysz to wgl. nie czujesz ,że masz okres. Polecam wszystkim dziewczynom ! w tym nie ma nic strasznego. ;-)

Gość niunia ;pp
Hej. Ja mam 15 lat i juz dosc dlugi czas miesiaczkuje. Tamponów uzywam wcale nie tak długi czas i jestem badzo zadowolona (tampony o.b). Mam do nich największe zaufanie...nawet są polecane przez polskich ginekologów. Nie polecam uzywania tamponow od pierwszej miesiaczki...lepiej troche poczekac...a na początek o.b mini ;) ewentualnie o.b normal. Ps. wszystkie moje przyjaciolki uzywaja o.b i sa zadowolone. polecam ;)

Gość tampaxy polecam
kupiłam dziś tamapy z rossmana za 8zł z przeceny 16szt. Są dobre ! Polecam ! Sznureczek mają lepszy niz w o.b bo, używałam ob i dziwny mają sznureczek a te są najlepsze polecam tampaxy regular !! Zakładam wkładke discrite plus , i tampon ;D Wygląd ich , link : http://www.google.pl/imgres?q=zdjecie+tampax+regular&hl=pl&sa=X&biw=1366&bih=667&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=vIbf-qp6VrmevM:&imgrefurl=http://article.wn.com/view/2009/10/10/The_Hard_Sell_Tampax_Pearl/&docid=zJXWjzOT1Fn80M&imgurl=http://i.ytimg.com/vi/rASgU4SPD3U/0.jpg&w=480&h=360&ei=pOAzUI-vAsrntQbLioGwCg&zoom=1&iact=hc&vpx=852&vpy=166&dur=1878&hovh=194&hovw=259&tx=131&ty=145&sig=108607467704683955733&page=2&tbnh=144&tbnw=200&start=21&ndsp=27&ved=1t:429,r:11,s:21,i:174

Gość miedzka
w biedronce są zawsze tampony o.b jeszcze nie miałam tak że ich nie ma :D ale ja ci radze uzywać o.bI tampax bo od inych mozesz dostac uczulenia <3 POZDRAWIAM <3

Gość WroBar
Osobiście uważam, że akurat tampony, które są środkami higienicznymi, mającymi bezpośredni kontakt z naszą skórą - muszą być z najwyższej półki - dla mnie najlepsze są tylko tampony o.b.®. Miałam w posiadaniu inne, ale najbardziej komfortowe, chłonne i co najważniejsze bezpieczne ( opinie, surowe i nieustanne kontrole jakości) są tampony o.b.®. Mogę z czystym sumieniem polecić!

Gość gość
WroBar wczoraj ile ci k*******o płacą za reklamę??? :o

Gość gość
A ja się przerzuciłam na tampony z biedronki femina - o wiele tańsze od ob, a różnicy w jakości nie widzę. Polecam.

Gość też używam  biedronkowych
a parafrazując temat czy papier toaletowy inny niż velvet (miękki jak aksamit :D) jest bardzo zły i byle jaki? :D :D :D

Gość gość
Od tamponów cipka się luzuje ;)