Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tance_rka

tabletki antykoncepcyjne. Ważne!!

Polecane posty

Gość tance_rka

Hej dziewczyny... Mam propozycję dla dziewczyn zażywających LOGEST. Mam problem... bralam Logest przez rok i schudłam po nim. Owszem, piersi mi urosły, ale ogólna masa ciała spadła A już wcześniej byłam drobna, więc nie jest to dla mnie za dobre. Tabletki musiałam zmienić, ale zostały mi jeszcze dwa opakowania Logestu... Czy któraś z was nie chcialaby kupić? Bo nie mam co z nimi zrobić.... Piszcze na tance_rka@onet.eu Buziaczka

Gość tance_rka
Na opakowaniu oryginalna cena, to 36,69 więc za 30zł mogę sprzedać

Gość za ile
to ja dziękuję, wolę dołożyć to 7 zł do opakowania i kupić pewne w aptece

Gość tance_rka
Ale te opakowania nawet ruszone nie zostały. Po prostu ginekolog przepisał mi RIGEVIDON po którym niby mam przytyć, a z Logestem nie mam co teraz zrobić

Tance_rko, za taką cenę to raczej nie sprzedaż tych tabletek, chyba, że komuś baaaardzo zależy...... Za te 7 zł to naprawdę nie warto zawracać sobie głowy...

Gość tance_rka
no właśnie nie, bo pójście do ginekologa,zeby wypisał recepte przynajmniej w moim mieście tak jest,że to kosztuje 20zł, więc tutaj po prostu można zaoszczędzić na pójściu do lekarza, a mi to po prostu jest niepotrzebne, dlatego chcę sprzedać

i jakies apteki u was drogie u mnie Logest kosztuje 31zl... Yasmin nawet za 33 mozna dostac