Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaa20

pytanie DO FACETÓW!! WYROZUMIAŁYCH... NIE NAŚMIEWAJĄCYCH SIĘ

Polecane posty

Gość ankaaaa20

chłopaki!! wiem ze wolicie dziewice a wiec jesli dziewczyna nie uprawiała jeszcze nigdy seksu i otwarcie mówi o tym chłopakowi ale ma przerwana błone dziewicza( bo sa rózne przypadki) np niektóre dziewczyny maja taka okragła błonę jhakgdyby do okoła ze ona sie praktycznie nie przebija tylko rozciąga takjakby jej nie było, albo np przerwie sie przy uzywaniu tamponów ..... czy wtedy nie uwazacie jej za dziewice??

Gość Nie wierze w takie
ściemnianie

Gość hhahahha
BYŁO UWAŻAC

Gość ankaaaa20
ja ci nie karze mi wierzyc bron boże(ale na prawde nie kłamie, nawet nie jestem pewna czy jej rzeczywiscie nie mam bo dziewczyny maja rózne błony...czasem praktycznie niezauwazalne) ale powiedzmy ze o jakiejs dziewczynie wiesz ze nie uprawiala seksu po prostu wiesz( wyobraz sobie ze to twoja siostra) a nie ma błony.... czy jest dla ciebie skreslona wazaasz ja za dziwke, juz nie jest dziewica wg ciebie?? a tak na marginesie to wlasnie czyta, jakis artykuł o błonie i lekasz sie wypowiada i mói ze jak dziewczyna ma przerwana błone z innego powodu niz seks( tj nie przy pomocy partnera) a np duzym wysiłku- gwałtowne sciczenia, tampony itp. to DALEJ JEST DZIEWICĄ!!

Gość ankaaaa20
AHAAAAA WIEC JESLI PISZESZ ZE TO ZADEN PROBLEM TO ZNACZY ZE ALBO UWAZAASZ ZE TAKA DZIEWCZYNAJEST DZIEWICA ALBO CI TO LATA CZY TWOJA LASKA JEST WOGÓLE DZIEWICA CZY NIE!!

Gość Ja mogę sprawdzić
będziesz wiedziała czy jesteś czy nie.. Dziewica to kobieta która nie miała stosuku i ma zachowaną błonę dziewiczą

Gość ankaaaa20
no to ci tłumacze ze NIE MIAŁAM NIGDY STOSUNKU ALE NIE JESTEM PEWNA CZY MAM NIE NARUSZANA BŁONE, NP PRZEZ TAMPONY, A JAK MAM TO ZNACZY ZE JESTM STRACONA I ZE NIE JESTEM DZIEWICA??!!! ...CHYBA MNIE NIE ROZUMIESZ

Gość ankaaaa20
DO "ALE BUJDA" I WŁASNIE O TO CHODZI MI TEZ AZ TAK TO NIE PRZESZKADZAŁO BY ALE MAM OBAWY ZWIAZANE Z TYM ZE NP POWIEM CHŁOPAKOWI ZE JESTEM DZIEWICA A ON PO ODBYTYM ZE MNA STOSUNKU STWIERDZI ZE NIE JESTEM BO NIE WYCZYŁ BŁONY I BEDZIE MIAŁ ZAL...... A JA NA PRAWDE NIE MIAŁAM ZADNEGO STOSUNKU WCZESNIEJ I JESTEM DIEWICA...:(

idź przede wszystkim do lekarza aby zakończyć ten wewnętrzny nie pokuj..a poza tym zwiąż się z normalnym facetem to będzie wszystko ok..nie idzie się do wyra z pierwszym lepszym, a przynajmniej nie powinno...a więc zdążysz go poznać przed zrobieniem tego kroku..i przestań się niepotrzebnie zamartwiać

Gość serotonina
moj 'pierwszy raz' odbyl sie z... lekarzem ginekologiem. nie byl mily, zero delikatnosci - tylko dlatego,ze przyszlam na pol godziny przed zakonczeniem jego pracy. nie wiem co mnie podkusilo, mam swoja lekarke, ktora wywialo na urlop - sprawa byla jednak pilna! operowal wziernikiem (za duzym zreszta) jak chlop lopata. sekunda i stalo sie. no i co mu zrobilam? opieprzylam, poryczalam sie pozniej i ...zrazilam do ginekologow. od tamtej chwili tak sie trzese, jak siadam na fotel, ze gina mi pomaga wejsc :-(

Gość boze dziewczyny
ale z tym ginekologiem to rzeczywiscie porazka:( chociaz nawet jak by nie przerwal to i tak wkladal palce a dla mnie to juz jest utrata "czegos" chociaz ten dotyk nie jest zwiazany z seksem. Ja pierwszy raz do gina poszlam po pierwszym razie, ale wiem ze niektorym dziewczynom sie nie udaje wytrwac do tego czasu ze wzgledow zdrowotnych.

Gość ankaaaa20
A CZY CHŁOPAK FAKTYCZNIE NIE CZUJE PODCZAS SEKSU CZY DZIEWCZYNA BYŁ DZIEWICĄ CZY NIE??????

Gość serotonina
nie, no przesadzasz. jak bym odwiedzila ginekologa po pierwszym razie (czyli dwa lata temu) to juz bym dawno nie zyla, albo nie mogla bym miec dzieci. Twoje podejscie jest chore!

Gość ankaaaa20
do "serotonina" moz i jest chore ale przykro mi ze tak o mnie myslisz.... ja sie po prostu boje, juz nie moge o tym normalnie pogadac na forum?? a i pytanie do ciebie: Czy Twój chłopak wiedział ze lekarz przebił ci błone dziewicza?? czy powiedziałas mu ze jestes dziewica??

Gość serotonina
moj nawet nie pytal, czy jestem dziewica. jak go pozniej zapytalam, to stwierdzil ze takie pytanie narusza moja godnosc osobista. i nie ma zadnych watpliwosci co do tego, ze bylam dziewica.

Gość serotonina
tamto pisalam do ---------> 'boze dziewczyny' faktycznie, takie wypytywanie kobiety, segregowanie wg dziewictwa/niedziewictwa jest przejawem przedmiotowego jej traktowania.

Gość ankaaaa20
to masz bardzo sympatycznego chłopaka... :) ale gdy sie z nim kochałas juz nie miałas błony a on ci wierzył ze byłas dziewica, po prostu ci ufa i ja to rozumiem ale czy to nie oznacza ze nie czuł błony ze nie umiał jej rozponac, juz nie chodzi wyłacznie o twojego chłopaka tylko po prostu myslałam ze to jest oczywiste ze jak dziewczyna nie ma juz błony i mówi ze jest dziewica to chłopak podczas stosunku od razu to rozpona ze nie była dziewica!! ze to takie oczywiste jest myslałam..

trzeba uwierzyc na slowo molosc, zaufanie itd, z kims takim idzie sie do lozka a nie z ......:)

Gość ankaaaa20
do "mmm757" powiedziałs ze tereba uwierzyć na słowo, czy to naczy ze chłopak nie umie rozpoznac sam podczas stosunku, kochałas sie moze z chłopakiem czy znasz jakis taki przypadek nie koniecznie ze swojego doświadczenia?? ... i niech ktos sobie nie pomysli ze koniecznie chce oklmac chłopaka ze jestem dziewica kiedy na nie jestem!!! NIE!! najprawdopodobniej dalej jestem...myslalam tylko ze byc moze uszkodziłam ja tamponami stad te pytania, ale teraz wydaje mi sie jednak ze raczej nie powinnam...

jak to stary wyga i mial juz wiele kobiet dziewic i nie to na pewno sie polapie, ale jak ma tylko ciebie i z toba bedzie twoj i jego pierwszy raz to nie. Pozdro:)

po pierwsze podczas pierwszej wizyty mówi się ,że jest się dziewicą i lekarz bada przez odbyt...miałaś pecha i tyle owszem jeżeli partner miał juz kogoś przed tobą to odczuje różnicę po pierwsze będzie to widać po twoim zachowaniu ,jesteś nie doświadczona i pierwsze ruch będą nieporadne..a w środku tez sie to czuje ..większość dziewczyn odczuwa ból więc nie pozwolisz mu od razu wejść..tylko powoli u innych występuje także krew..a więc jest to wyczuwalne...a twoje obawy naprawdę są nie potrzebne przecież chcesz iść do łóżka z osobą która cię kocha

Gość Ewcia konewcia
Wielu facetów nie czuje, ba gadałam z kumplami:) A w ogóle ja nie widze problemu 1. to zaufanie 2.Jakfacet nie jest idiotą, to jesteś czy nie jesteś dziewica będzie cię kochał. Z farajerem nie idż do łóżka, a nie bedzie się czepiał:)

Gość Cezar325t
ja iwazam ze jesli tej dziewczynie nie wsadzal penisa to jest dziewica, a jesli stracila blona z powodu tamponow czy interwencji ginekologa to jeddnak uwazam ja za dziewice

Gość bbb
ten ginekolog może Ci wydać zaświadczenie że stało sie to co sie stało. I musiał to zapisać w karcie takie jest prawo. Więc wal do niego po zaświadczenie

Gość dziewice są obrzydliwe
:p

Gość ankaaaa20
Codziennie zakładam barchanowe szorstkie majtki na moje atrakcyjne łono i jadę na hulajnodze do Zgierza, gdzie wylewam sobie na głowę wrzący olej na zapleczu smażalni ryb pana Mikosza Zdzisława i doznaję w ten sposób ogromnego orgazmu tym bardziej, że moje sutki drażni wtedy dziobem wytresowana papuga, którą kupiłam na targowisku w Garwolinie za wyszorowanie językiem emaliowanej umywalki z XIX w.:classic_cool:

Gość radny zgierza
kłamaca!