Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mininiiii

miałam DEPRESJĘ......biorę leki.....chcę zajść w CIĄŻĘ.......

Polecane posty

biore lek o nazwie PRAMOLAN.Wcześniej chorwałam na depresje i brałam inne leki-mocniejsze.Teraz chce zajść w ciąże i się boje czy będzie to miało wpływ.Prosze o wypowiedzi w tym temacie.

Gość m_A_r_t_A
ja też choruje na depresję,biorę Coaxil-zauważam że jest lepiej teraz,choć na początku nie miałam wiary...czułam,że nic mi nie pomaga-niedawno dostałam fajna pracę-ale boję się chodzić do tego miejsca,boję sie tych zawistnych oczu-tych spojrzeń,tego wyśmiewania za plecami...nie radzę sobie z tym wogóle....boję się powiedzieć o tych obawach swojemu partnerowi-bo on mnie nie rozumie....

ja w ciąży nabawiłam sie depresji i a pozniej nerwicy lekowej z napadami paniki...chyba nie muszę więcej pisać brrr.Oczywiście zero leków ,nerwica trochę przeszła bo byłam na psychoterapii ...ale czasami mam nawroty.Gdybym maila nerwice i panike przed ciąża w życiu bym na dziecko sie nie zdecydowała ale dzisiaj wiem że można dać rade:)

Gość gość
depresja to bardzo poważna choroba. Osoby przez wiele lat nie mogą się z niej wygrzebać. Ja też przez to przechodziłam, ale na szczęście znalazłam panią psycholog Natalię Guglas-Jankowiak z gabinetu http://www.psychologguglas.pl/ w Poznaniu która mi pomogła, wyleczyła mnie z tego i teraz cieszę się życiem, każdą wolną chwilą.

Gość gość
Od długiego czasu zmagałem się z depresją, zachorowałem w bardzo młodym wieku byłem już w takim stanie że nie dawałem rady nie wiedziałem co robić wszystko mi się waliło wszystko było nie tak jak być powinno miałem dość tego wszytkiego byłem samotny cały czas całe życie żadna dziewczyna nie chciała mnie znać nawet już chciałem popełnić samobójstwo. Będąc na całkowitym dnie zwróciłem się o pomoc do polecanego tu rytualisty ( jego strona http://moc-energii.pl) zamawiając rytuał oczyszczenia aury. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Wróciłem do normalności i w końcu potrafię się cieszyć z małych rzeczy. Nawet kiedy nachodzą mnie negatywne myśli to radzę sobie z nimi. Polecam taki rytuał wszystkim mającym problemy życiowe.