Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patri

Panowie czy zwracacie uwagę na rozstępy ?

Polecane posty

Gość leśna
A co Ty za bzdury opowiadasz że kobieta która rozstępy jest nie zadabana.Jestem bardzo zadbaną kobietą i niestety po ciąży mam roztępy ,taka fiziologia kobiety że w ciaży przybiera na wadze i żadne kremy które stosowałam pod czas ciąży nie pomogły,roztępy zostały po ciąży i tyle.Mojemu mężowi to nie przeszkadza,kocha moje ciało,i mówi że rozstępy to pikuś bo przeciez urodziłam mu syna.

Gość xoxosaojdafas
jabyscie o soebie dbaly to na grubych dupach by nie bylo rozstepow kremy kupowac i inwestowac w siebie a nie chodzic jak jakies maszkary!

Gość więcislav
Drobne rozstepy sa calkiem fajne i sexy. Czesc kobiet ma takie od samego dojrzewania w wieku 14-16 lat, bo jak troche szybciej sie zacznie wypleniac cialo na biodrach czy tylku, skora nie nadaza sie rozszerzac. Ale to moze stworzyc nawet przyjemny delikatny "deseń" ;) A wszystkium maloletnim wymoczkom proponuje nie czepiac sie tak bardzo kobiecych usterek, zwlaszcza ze wam samym duzo z reguly brakuje do doskonaloasci ...

no ja nie wiem ehh ostatnio poznalam faceta pochodzilismy na randki bylo super po miesiacuu przespalam se z nim mowil ze nic nie szkodzi ze to ze mam rozstepy to nic bo kazdy prawie je ma no i potem juz wiecej go nie widzialam:( panowie czemu tak postepujecuie???

Gość mój jak zobaczył
to spytał "o jejku a co Ci się tutaj stało?" (bo to przecież wygląda jak blizna) to musiałam mu wytłumaczyć co to są rozstępy:P jemu to nie przeszkadza;)

Gość lechowski
mi rozstepy zupelnie nie przeszkadzaja, moze dlatego ze nie zwracam na nie uwagi. Sa fajniejsze rzeczy do podziwiania :D

Gość Ja wam powiem prade...
A ja wracając do tematu1! To powiem że sama mam rozstępy na dupie!! Tylko że nie broni tych kobiet które mają rozstępy i się nie podobają facetom!! bo każda se na te rozstępy pracuje!! Otyłością!! Nawet jeżeli rosną zbyt szybko piersi i sie pojawiają rozstępy to temu też mogła zapobiec a nie teraz sie użalać!! Też żałuje że wcześniej nie zareagowałam ale widocznie tak miało być!! Gdyby dziewczyna dbała o swoją skórę smarowała ją kremami to nie była by ta skóra sucha i ni była by podatna na rozstępy a jak sie nie smarowała niczym ani nie utrzymywała wagi w dobrym stanie to jej wina!! I zależy jeszcze na jakiego faceta trafi!! Jak na kochającego to raczej nie bedize na to zwaracął uwagi a jak na kobieciaza to nie bedzie chciał jej dotknąć!! ;p Moje zdanie!! THX!

Gość wiekszosc z nich
to nawet nie wie co to jest, nie mowiac juz o znalezieniu ich na damskich posladkach... Ja mojemu palcem pokazuje, a on twierdzi,z e tam nic nie ma ;)

Gość Cyprysek_18
mam naprawdę zaje*istą figurę no i niestety rozstępy (w pewne wakacje nagle przytyłam, a potem szybko zrzuciłam te kilogramy i stąd ten efekt...) mój facet tego nie zauważył i jak kupowałam przy nim żel "redukujący" (średnio w to wierzę ;p) rozstępy, to zaczął się śmiać i zapytał po co mi on. naprawdę ich nie zauważył! któregoś dnia mu się wspomniało i powiedział żebym mu je pokazała ;) jego zdaniem ich nie mam, myślę że większość mężczyzn nie zwraca na to uwagi ;p