Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hej hoooo

Hej, dziewczyny! Zweryfikujcie moj膮 list臋 zakup贸w!

Polecane posty

Go艣膰 hej hoooo

;) Musz臋 si臋 w ko艅cu wybra膰 na zakupy, ruszy膰 ty艂ek z domu, bo sesja sesj膮, ale wygl膮dam ostatnio jak ostatni borsuk:D Musz臋 kupi膰 jaki艣 偶el do twarzy, kt贸ry dobrze czy艣ci i nie wysusza. Chyba wybior臋 St.Ives morelowy krem oczyszczaj膮cy, czy cos tam;) A jak si臋 uda znale藕膰, to najlepiej piank臋 St. Ives. Ale nigdy wcze艣niej tych produkt贸w nie u偶ywa艂am:) I potrzebuj臋 cienia do powiek i pudru sypkiego. Cie艅 sypki Gosh, jeszcze nie wiem, jaki kolor:) Puder albo Rimmel albo Lumene, bo tylko one maj膮 ja艣niutkie kolory. No i nie s膮 drogie. I podobno dobre. Ale nie wiem, kt贸ry dok艂adnie wybra膰... I jeszcze potrzebuj臋 p臋dzla do cieni i do pudru, ale to juz zakupi臋 w Sephorze:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wybieraj膮c z tych dw贸ch
bez wahania wybra艂abym LUMENE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem tu
rimmel uzywam i jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata----------
St.Ives morelowy krem oczyszczaj膮cy mam to wersje nawilzajaca , fajny jest przyznam, ale troche wysusza mimo wszystko, trzeba uzyc po nim kremu koniecznie:>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej hoooo
No w艂a艣nie oczekuj臋 tego, 偶eby艣cie zweryfikowa艂y t臋 list臋:P Nie uzywa艂am tych kosmetyk贸w, wi臋c nie wiem, czy s膮 ok. Po prostu potrzebuj臋 czego艣 do mycia twarzy, pudru sypkiego i cieni do powiek:) Uzywa艂am pudru prasowanego Lumene i uwa偶am, 偶e jest bardzo dobry. Rimmel- nie wiem... Na Wiza偶u ma nawet dobre opinie, no i ma bardzo jasne odcienie, a ja mam straszliwie jasna sk贸r臋, tak偶e rozpatruj臋 zakup tylko tych dw贸ch, bo chc臋 wyda膰 do 60z艂 a 偶aden puder w tej kategorii cenowej nie jest wystarczaj膮co jasny (opr贸cz tych dw贸ch..).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jest w og贸le takie
co艣, co nie wysusza sk贸ry?:O Bo ja ju偶 zw膮tpi艂am....:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jest w og贸le takie co艣
widz臋, 偶e pewnie nie ma;)

Udost臋pnij ten post