Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hoooo

Hej, dziewczyny! Zweryfikujcie moją listę zakupów!

Polecane posty

Gość hej hoooo

;) Muszę się w końcu wybrać na zakupy, ruszyć tyłek z domu, bo sesja sesją, ale wyglądam ostatnio jak ostatni borsuk:D Muszę kupić jakiś żel do twarzy, który dobrze czyści i nie wysusza. Chyba wybiorę St.Ives morelowy krem oczyszczający, czy cos tam;) A jak się uda znaleźć, to najlepiej piankę St. Ives. Ale nigdy wcześniej tych produktów nie używałam:) I potrzebuję cienia do powiek i pudru sypkiego. Cień sypki Gosh, jeszcze nie wiem, jaki kolor:) Puder albo Rimmel albo Lumene, bo tylko one mają jaśniutkie kolory. No i nie są drogie. I podobno dobre. Ale nie wiem, który dokładnie wybrać... I jeszcze potrzebuję pędzla do cieni i do pudru, ale to juz zakupię w Sephorze:)

Gość wybierając z tych dwóch
bez wahania wybrałabym LUMENE

Gość ja jestem tu
rimmel uzywam i jest ok

Gość agata----------
St.Ives morelowy krem oczyszczający mam to wersje nawilzajaca , fajny jest przyznam, ale troche wysusza mimo wszystko, trzeba uzyc po nim kremu koniecznie:>

Gość hej hoooo
No właśnie oczekuję tego, żebyście zweryfikowały tę listę:P Nie uzywałam tych kosmetyków, więc nie wiem, czy są ok. Po prostu potrzebuję czegoś do mycia twarzy, pudru sypkiego i cieni do powiek:) Uzywałam pudru prasowanego Lumene i uważam, że jest bardzo dobry. Rimmel- nie wiem... Na Wizażu ma nawet dobre opinie, no i ma bardzo jasne odcienie, a ja mam straszliwie jasna skórę, także rozpatruję zakup tylko tych dwóch, bo chcę wydać do 60zł a żaden puder w tej kategorii cenowej nie jest wystarczająco jasny (oprócz tych dwóch..).

Gość a jest w ogóle takie
coś, co nie wysusza skóry?:O Bo ja już zwątpiłam....:o

Gość a jest w ogóle takie coś
widzę, że pewnie nie ma;)