Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bad boys

peeting, miesiączka, ciąża

Polecane posty

nie ma za co :) tylko mam nadzieje ze po tym tescie juz sie na 100% uspokoisz? a z ginekologami roznie bywa, lekarz lekarzowi nierowny, niektorzy w ogole nie nadaja sie do leczenia ludzi niestety :( biora kase i nic ich nie obchodzi :o

Gość bad boys
nie - nie przebadał mnie.......I stad moje te wszystkie zapytania.Jesli sie osmieszylam to przepraszam.......Majjjja dzieki raz jeszcze - jutro zrobie ten test i mysle ze bede juz spokojna.......Dziekuje za rady dziekuje za wszystko.

Gość ufolek123456
Gdybym to ja podejrzewała że jestem w ciąży i poszłabym do ginekologa a on nawet by mnie nie przebadał tylko zapytał czy miałam stosunek to byłaby to moja ostatnia wizyta u niego.

Gość ufolek123456
bad boys...szkoda kasy na testy...idź do ginekologa .....innego, porządnego, który poważnie podejdzie do tematu....ten poprzedni po prostu Cię olał.

Gość bad boys
ok........a jeszcze jedna sprawa............jesli nie mialam stosunku i jestem dziewica to m oge byc w ciazy - przy tych wszystkich objawach?i jak wtedy takie badanie wyglada?

Gość ufolek123456
Daję Ci 100% pewności że nie jesteś w ciąży. Idź do lekarza i pytaj, pytaj, pytaj. Zapytaj o wszystko co Cie gryzie. No a to badanie prawdopodobnie przez odbyt.

Gość bad boys
ulolufku dziekuje za odpowiedz i za zrozumienie.........mysle ze masz wieksza wiedze niz ja...jeszcze zrobie jeden test i dam spokoj...Moze sie jakos uspokoje a do lekarza mam isc dopiero w lipcu...I wtedy bede pytac.Dzieki....

Gość ufolek123456
Tylko błagam Cie...nie zrób sobie do lipca jeszcze paru testów...za ta kasę kup sobie jakiś ciuch.

Gość bad boys
dzieki ufoludku.Skoro dajesz mi 100% pewnosci - po przeczytaniu mojej historii to dam sobie spokoj....Dzieki raz jeszcze i milego dnia zycze.A ciuch sobie kupie - moze jakas spodniczke:)

Gość M***
do bad boys: czytam i czytam i sadze, na bank jest u Ciebie wszystko w jak najlepszym porzadku, nie ma cudow... mialam bardzo dawno temu podobna historie, gdyby Tobie mialoby sie cos takiego przydarzyc to wierz mi - znalazlabys sie na pierwszych stronach SF:D wiec uspokoj sie, bo wszystko bedzie dobrze... kiedy bylam pierwszyraz u ginekologa badal mnie normalnie, mimo, ze bylam dziewica:-) pozdrawiam:-) 🌼

Gość agnesik28
a ja mam pytanie kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia w czasie dni płodnych, dostałam okres w spodziewanym terminie. Tylko ze... zazwyczaj mam obfity i trwa 4-5 dni, teraz to były brazowe plamienia trwajace 1,5 dnia moze maxymalnie, nie msuiaąłm uzywac ani tamponow ani podpasem, a na wkładkach z brazowymi plamami odkładało sie sporo sluzu, czy to moze o czyms swiadczyc? innych objawow swiadczacycj o coazy nie mam

Gość M***
zazywasz pigulki czy tak calkiem bez zabezpieczenia??

Gość agnesik28
całkiem bez zabezpieczenia, tabletki mi nie słuzyły zle sie czułam. Stosowalismy stosunek przerywany i prezerwatywy nie zawsze razem, wtedy kiedy była koniecznosc. Tymrazem kochalismy sie bez zabezpieczenia, napisałam jak to było odnosnie miesiaczki , nigdy takiej nie miałam: po 1 krótkiej, po 2 w postaci plamienia i to brazowgo z duza iloscia sluzu - i to trwało nawe nie 2 dni, zadnych innych objawow ciazy nie mam typu mdłosci, czestsze oddawanie moczu czy bol piersi

Gość bad boys
dzieki za odpowiedz M:0)

Gość elo ziom
do agnieszka Napisz czy mial orgazm w tobie to sie wyjasni tzn moze nie dokonca ale najprawdopodobniej. Jesli sie w Tobie spuscil to pewnie jestes w ciazy a jesli nie to mozesz byc prawie spokojna bo zawsze przed momentemsamego szczytu moze sie troche spermy wydzielic i np zdazyl wyjac przed wytryskiem ale moglo cos jednak w tobie zostac. A teraz do tych co pytaja czy po peetingu są w ciązy - ja mam dla was lepsze pytanie - lepiejsie zastanówcie i mi powiedzcie czy się z tego spowiadacie? a jak nie to zamiast martwic sie czy jest się w ciąży to pomyślcie jak by się tu nie skompromitowac przy spowiedzi

Gość anna 1235
Hej dziewczyny :) wiecie co.... mam ten sam problem co bad boys... wmawiam sobie takie rzeczy że lepiej nie mówić.....Również nie doszło do stosunku, jestem dziewicą, miałam normalny okres, a mimo to wmawiam sobie że mi brzuch rośnie i w ogole taki schizy w główce do tej pory...A i ok 9 dnia po tym zbliżeniu ;) zrobiłam test, wynik negatywny.... Pomożecie?:):):)

Gość stresik...
Mam pytanko... Przez dwa dni spóźniał mi się okres, po 1 dniu wymioty, mdłości, ból piersi... a nawet senność.. po tych 2 dniach dostałam okres .. czy możliwe jest abym była w ciąży? :/ proszę o odpowiedź... pozdrawiam :)

Gość imacewa
witam mam pytanie... Drugiego listopada uprawialam petting z mom chlopakiem. Polegalo to na roznych pieszczotach miedzy innymi na tym ze wkladal on w moje narzady rodne swoje palce. W miedzy czasie nalozyl na penisa prezerwatywe ale do niczego nie doszlo bo ja nie chcialam zeby we mnie wszedl. Potem konynuowalismy nasze pieszczoty. Moje pytanie jest nastepujace, jaka jest szansa ze w trakcie nakladania potem zdjecia prezerwatywy dlonie mojego chlopaka mogly byc zanieczyszczone jego nasieniem. Dodam ze do wytrysku nie doszlo. Jego napiecie rozladowalam znacznie pozniej (przepaszam za wyrazenie)”recznie”, poczym zaraz oboje wstalismy gdzie ja umylam rece a on wzial prysznic. Nasienie po wytrysku nie mialo ze mna kontaktu (poza tym na mojej rece). W dniu w ktorym to robilismy bylam w 19stym dniu cyklu (teoretczne mialam dni nieplodne). Z reguly mam dosc regularne okresy miedzy 26-28dniem. Ostatni okres mialam nieco krotszy poniewaz miesiaczki dstalam po 20 dniach(15 pazdziernik). Bylo to prawdopodobnie zwiazane z silnym stesem jaki przechodzilam w tamtym czasie (choroba w rodzinie). Dzisiaj kiedy to pisze jest 13sty listopada, teoretycznie 30 dzien cyklu. Wyglada na to ze okres spoznia sie mi dwa dni. Byc moze jest to przedwczesny alarm ale bardzo sie niepokoje ze mimo rozwagi jaka staralismy sie zachowac cos przeoczylismy. Wiem ze okres moze sie spozniac z roznych innych powodow. W ostatnim miesiacu najprawdopodobniej z powodu stersu schudlam 6kg, do tego jeszcze byl przyjmowany antybiotyk. Jak Wam sie wydaje czy na podstawie tego co tu przytaczam szanse na to bym byla w ciazy sa duze. Zrobilam sobie 3 testy ciazowe, 10, 11, 12 listopada. Wszystkie byly negatywne. (Ich czulosc 25UI/L)Nie wiem czy jednak nie wykonalam je zbyt wczesnie. co o tym myslicie bede wdzieczna za odpowiedz ewa

Gość bbbbb
Czy prezerwatywa wystarczy jako zabezpieczenie przed ciążą czy powinno sie zazywac takze tabletki?

Gość 654321
anna1235-----> mam to samo dziewica, test negatywny i 3 okresy za mna tylko ze bardziej sape niz zwykle i mnostwo nerwow........mam juz dosc za 4 dni powinnam dotac kolejny okres jesli go ni edostane to...i brzuch mam wrazenie ze mi rosnie i wzety jest zwariuje chyba...czy mozliwe jest zeby tes po 2 miesiacach nie wykazal ciazy????? help