Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bad boys

peeting, miesiączka, ciąża

Polecane posty

Gość bad boys

2 miesiace temu uprawialam petting- owszem pare razy dotknał mnie penisem tam gdzie nalezy i moze wlozyl na 2 sek. do stosunku nie doszlo. Po tym dostalam miesiaczke i tam bylo przez nastepny miesiac.Tabletek nie biore. Dzis jest m i strasznie niedobrze, wieczorem mam mdlosci- czy moge byc w ciazy jesli normalnie miesiaczkuje?Zrobilam test-wynik negatywny.

Gość ods
nie możesz być w ciąży niby jak?? nie zwalacjcie byle głupot na ciążę!

Gość bad boys
no pytam - wiem ze mozna miesiaczkowac i byc w ciazy

Gość bad boys
dzieki.........czyli mam byc spokojna....................eehh nie ma jak schizy.

Gość bad boys
a jeszcze jedno - czy jak sie miesiaczkuje w czasie ciazy - to sie ma zwykly okres czy to takie plamienia........i jak dlugo ten "okres" wystepuje?.

Roznie bywa. Zwykle jest to taki \"slaby\" okres przez pierwsze miesiace ciazy. Z reszta ja nie wiem. Ps: Bad boys dzisiaj o 20:50:P

Gość Bad Boys
Aha............czyli moge byc w ciąży.

Gość 510302791
w ciazy wystepuja plamienie nie okres, poza tym wyszedl negatywny test, ktory po takim czasie musialby juz dac wiarygodny wynik, poza tym nawet nie wiesz czy mialam dni plodne kiedy uprawialiscie ten petting, a tych jest w cyklu niewiele...

booze numerem tel sie podpisalam, chyab jeszcze spie :o a ile trwa twoj okres i jak dlugi masz cykl, czyli co ile dni dostajesz okres?

Gość bad boys
trwa mi 7 dni........a dostaje go co 28-32 dni.

czyli to byl twoj 10 dzien cyklu, nie do konca nieplodny ale tez i nie byla to owulacja, poza tym tak lATWP SIE W CIAZE NIE DA ZAJSC, PRZECIEZ PRZY PETTINGU PRAWIE ZAWSZE ZDARZA SIE ZE TROCHE TEGO SLUzU MOZE ZOSTAC PRZENIESIONEGO NAWET NIESWIADOMIE W OKOLICE POCHWY (sorry caps lock) , mialas okres i zrobilas test - zatem mozesz byc spokojna, tez mialam nieraz takie glupie mysli wiec wiem jak to meczy ale postaraj sie o czyms innym myslec, zajmij sie czym i zapomnisz o tym

Gość bad boys
Majjja-dzieki za odpowiedz...........zrobilam dwatesty - oba negatywne....... jeden jakis z dzieckiem ,drugi wykrywajacy wczesna ciaze.Myslisz ze naprawde moge spac spokojnie.Najbardziej mnie niepokoja te mdlosci - bo nie mam ani powiekszonych piersi, nie bola mnie one, nie wstaje siku w nocy, nie mam zawrotow glowy tylko te mdlosci - od 3 dni....Troche minelo czasu od tego wydarzenia i tak jak napisalam-miesiaczki dostalam.Wiec skad te mdlosci........ i to nie zawsze...

Gość mniam*
buhahahaa! ty to masz problem dziewczyno. przeczytaj najpierw co napisalas i pomysl- jakim cudem mozesz byc w ciazy? to nie takie latwe jak ci sie wydaje. Ale dobra, TEORETYCZNIE jest mozliwosc buhaha

po dwoch testach po takim czasie na 100% mozesz byc spokojna, do tego okres! nie zachodzi sei w ten sposob w ciaze, ja kiedy sie balam ze jestem w ciazy (tylko ja mialam powody) to mialam wszystkie mozliwe objawy, a to ze masz mdlosci to moze miec calkiem inna przyczyne- moze to jakis wirus zoladkowy lub cos w tym stylu

Gość bad boys
widze ze niektorych smieszy moja wypowiedz- moze jest ona dowcipna......ale jesli sa obawy to wtedy nikomu nie jest do smiechu.Majjja dziekuje- owszem mam teraz b.nerwowy czas.......i moze dlatego -egzaminy, sesja....po prostu czasem czlowiek sie lepiej czuje jak sie go w czyms upewni.Tak jak pisalam - to byl petting.......... - stosunku nie bylo.A ja nadal ma te obawy.Majjja dziekuje za zrozumienie.

jesli sie naprawde bardzo denerwujesz i spedza Ci to sen z powiek, to zrob test z krwi beta hcg i juz bedziesz w 100% spokojna koszto to 20 zl. moim zdaniem to zupelnie niepotrzebne bo w ciazy nie jestes, ale jesli cie to uspokoi to warto, wykonuja go w wiekszosci lab. np. w przywatnych przychodzniac, sama robilam dwa razy wiec wiem :)

Gość bad boys
tak zrobie...a mozna go wykonac majac miesiaczke?

mozna w kazdej chwili, o dowolnej porze miesiaczka tu nie przeszkadza w niczym, ale jak masz kolejny okres to po co ?;)

Gość bad boys
no mam...........po p prostu te nerwy i te mdłosci mnie sklaniaja do zrobienia tego testu........eh

to moze juz lepiej zrob ten test zanim osiwiejszesz ;) u mnie wyniki byli nastepnego dnia... a jesli chodzi o mdloscie to ja zawsze mam kiedy sie czyms stresuje np. egzaminami ;)

Gość bad boys
Majjja powiedz mi jeszcze co mam dokladnie powiedzieć jak przyjde do tej przychodni do labolatorium,żebym sie nieosmieszyla. CHociaz w twoich oczach pewno juz sie osmieszylam.

Gość ufolek123456
Poczekaj jeszcze sześć miesięcy, zrób sześć razy test, a jak Ci brzuch nie urośnie to na pewno nie jesteś w ciąży. Dziewczyno od czsu pettingu drugi raz masz okres i jeszcze sie zastaniawiasz.

Ja Cie rozumiem, bo sama kiedys myslalam ze jestem w ciazy, a=znam ten stres nie martw sie :) Powiedz ze chcesz wykonac próbe ciązową/ test ciążowy beta hcg albo po prostu powiedz że z krwi i tez panie beda wiedzialy o co chodzi :)

ufolek, czlowiek sobie roznie rzeczy potrafi wkrecic, mnie tez nie przekonal okres ani test, z tym że ja naprawde mialam powody zeby sie obawiac ciazy

Gość ufolek123456
Skoro się tak strasznie boisz to dlaczego nie idziesz do ginekologa....zbada Cie i sprawa się wyjaśni.

Gość bad boys
ufolodek....bylam u ginekologa - pytal sie czy wspolzylam - powiedzialam ze nie i na tym sie rozmowa skonczyla

Gość bad boys
majjjja raz jeszcze dziekuje za zrozumienie i za slowa otuchy.Dziekuje i ciesze sie , ze moglam Ci opowiedziec o swoim problemie.

Gość ufolek123456
I nie przebadał Cie????????/