Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onakk

CHŁOPAKI wolicie młodzsze dziewczuny czy starsze od siebie i dlaczego??

Polecane posty

Młodsze! Bo faceci później dojrzewają emocjonalnie i musi być równowaga :) Tak około 1-4 lata młodsza.

Gość pan
tylko starsze do 10 lat roznicy... mlodsze to jeszcze takie dziecinne , nie wiedza czego chca

Gość diabełł
koniecxznie młodsze, wole młodsze..

Gość pan
starsze to sama słodycz mowie wam ja sam mam dziewczyne starsza ma 28 lat wyglada jak 18 tka do tego dojrzala mmmmm

Spotykam się jedynie z małolatkami tak w wieku 17 18 mając27. Są poprostu wesołe sympatyczniejsze dzikie zupełnie inne niż stare baby w moim wieku

nie rozmieszaj mnie z tymi 28 latkami. Najczęsciej panienki w tym wieku są już mocno sfrustrowane,, mają mnóstwo wymagać oczywiściew wobec facetaa nie siebie pochodzisz z taką 5 miesięcy a ona myśli że będziesz się żenił, w dodatku trudno znależć porządną dziewczynę w tym wireku same używane szmaty

Gość ja wam coś powiem
Nano A Ty wpływasz właśnie na stopień zużycia tych 17-18 latek, które potem będą 28-latkami

Gość pan
nano wez no mnie ty nie rozmieszaj ok? widze ze pustak z ciebie masz 28 lat i zabawiasz sie z gowniarami wcale 28 latki nie sa stare szkoda ze nie widziales moje kobietki szczena by ci opdal wyglada na 18 jest wesola spontaniczna i nie w glowie jej cigniecie mnie do oltarza jest dojrzala a jednoczesnie pelna zycia.. poki co bawimy sie swietnie

Gość pan
boze boze z malolatkami sie spotyka co ty nie powiesz taki sam dziecinny jak on jestes i tyle

Gość jupiter
jasne ze starsze !!! ja sam mam 2 0 la t moja dziewczyna 26 bylem rok w czesniej z 18 tka i powiem wam nigdy wiecej!!!!

jakbym miał 20 lat to tez wolałbym starsza tak aby nabrać doswiadczenie ale jednak starość to najlepsza z 10 lat młóodsza

Gość pan
e tam opowiadasz nano ... ja nie zamienie swoje kobietki na zadna inna do tego mlodsza zreszta wiek nie powinien miec znaczenia jak sie kogos kocha

Gość pan
nic mi sie nie wydaje nie badz dzieckiem ja swoj rozum mam i wiem ze moja kobieta jest starsza i kiedys tam przyjda zmarszczki ale to kazdej kobiecie twoja kobieta tez bedzie miala kiedys 30 pare lat i pierwsze zmarsczki i co rzucisz ja bo ma zmarszczki i bedziesz szukal kolejnej mlodki dziekuje za takie zycie patrz chlopie na charakter dobrze ci radze!!

Gość jupiter
popieram pana ..... wazne zeby sie ze soba dogadywac