Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zorza polarna

Metoda Tombaka na łupież

Polecane posty

Hej, chciałam spytać czy ktoś stosował metode Michała Tombaka na łupież--\" nacierać skórę głowy kawałkami cytryny przez 10 dni.Łupież ziknie a włosy staną się silne.\" Czy jest to naprawde skuteczne i czy przez te 10 dni nie myć głowy?

Gość a kup se selsun blue
i po problemie

Gość nie myc głowy przez 10 dni
:-ofuuuj,okropność,jak można wtedy pokazać sie ludziom lub choćby sobie w lustrze:-PI te okropne uczcie nieświeżośc:-PWydae mi się,że w tej metozie można myć włosy gdyż ich nie mycie przez 10 dni to koszmar:-o

Gość normalna inaczej
Ja troche stosowałam,ale nie wytrzymałam 10 dni.Łupiez znacznie się zmniejszył,znikło tez swędzenie skóry głowy tak charakterystyczne dla tej przypadłości.Jedyny minus-rozjasniły mi się włosy przy skórze.

Gość kotki-bazie
Zapas cytryny na 10 dni kosztuje tyle co Nizoral, przy czym nizoral dziala szybciej i skuteczniej, I mozna myc wlosy regularnie ;) Po co uciekac sie do czarow takich kiedy sa wyprobowane srodki...

Gość notoniezle
Kurczę, a co wy chcecie cytryną z grzybem walczyć?! No bez takich. To jest trudne do usunięcia. Nawet jak już nie widać i się wydaje, że jest git to przecież i tak grzybek tam sobie spokojnie drąży skórę  Na to trzeba lek i to porządny, taki jak wymieniony wcześniej na przykład.

Gość sposób na łysinę.....
Tombak podaje sposóbn na łysinę jak odzyskać włosy a sam jest łysy o do tego wygląda bardzo staro. Nie jest reklamą zdrowia, które propaguje.

Gość ilonitsu
No właśnie. Jakoś nie przekonuje mnie ta Jego metoda. Jakoś z poważnymi problemami wolę walczyć w poważny sposób, moim zdaneim tylko szampon z ketokonazolem i to jak najlepszy. Wiem, że nie najtańszy ale przecież każdy chce się tego pozbyć, a takiego szamponu nie uzywa się na co dzień.

Gość genia
Nie skuteczne za nic, wysusza włosy i robią sie jak siano potem.Tombakowskie herezje i nic wiecej.

Gość piszcie dalej