Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **gwiazdeczka**

może głupie pytanie!!!

Polecane posty

Gość **gwiazdeczka**

Zaczęłam jeść tabletki anty i po zarzyciu 5 kochałam się z moim chłopakiem bez żadnego innego zabezpieczenia. Czy jest możliwość zajścia w ciążę???a jeżeli tak to czy tabletki mogą zaszkodzić dzicku gdyby jednak przytrafiła się wpadka???

Gość Przeczytaj ulotke

na ulotce jest napisane,ze tabletki zabezpieczaja od 1 zazytej pigulki,wiec spokojnie a w razie sprawczej reki Pana Boga i odetka o,o2% mzliwosci zajscia w ciaze przytrailoby sie to akurat Tobie to pigulki nie zaszkodza,poprostu jak nie dostaniesz okresu z odstawienia to trzeba zrobic test i gdy wyjdzie pozytywny odstawic pigulki i isc do lekarza Pozdrawiam!

Gość co ja na to poradze
no_name >>> rozczula mnie to tlumaczenie z polskiego na polski :D:D:D

Gość galaktyka_2
Moja kolezanka wlasnie miala taka sytuacje ze zaczela pierwsze opakowanie tabletek, gdy byla juz w kilkudniowej ciazy, bo pojawilo jej sie krwawienie takie jak czasem w ciazy sie pojawia. . I zjadla cale pierwsze opakowanie zanim sie zorientowala ze jest w ciazy. Odstawila potem oczywiscie i urodzila sliczna, zdrowa dziewuszke. Takze z jej doswiadczenie powiem Ci ze to nie tragedia jesli tak sie wlasnie wydarzy. A w Twoim przypadku jesli zaczelas kochac sie juz po przyjeciu 5 tabletek a wczesniej nie bylas w ciazy to i nie jestes. :).

Gość **gwiazdeczka**
Mam nadzieję tabletki jem dalej dobrze je toleruję nawet bardzo dobrze, już niedługo będę czekać na okres jak myślicie po pierwszym opakowaniu może się opóźnić???

Gość Przeczytaj ulotkę
Czasami mam wrażenie, że ulotka napisana jest po chińsku...