Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aarela

pomocy!-informatycy

Polecane posty

Gość aarela

Nie wiem co sie dzieje z moim komputerem, ale zaczelo sie od tego ze chcialam usunać Media Codec 4.0 z mojego komputera i zorientowalam sie ze jest to trojan. wiec zaczelam sciagac rozne antywirusy itd. No i robilo i robi sie coraz gorzej z moim komputerem, doszlo do tego, ze zaczął "swirowac" mowiąc pospolicie. "Mój komputer"zawieszał sie, nie bylo internetu, itd. Wtedy zrobilam przywracanie systemu - niestety nie moglam sie cofnac dalej jak pare godzin wstecz, podejrzewam ze moze dlatego, ze gdy wczoraj skanowalam komputer szczepionka i AntiVirenKit wylączylam przywracanie systemu, az do dzis. Teraz dalej zamula, ale w dalszym ciągu nie moge usunąc nadmiaru programow antywirusowych, ktore mam posciagane pojawia sie uwaga NIe mozna uzyskac dostępu do usługi Instalatora Windows. Moze sie to zdarzyc, jesli system Windows dziala w trybie awaryjnym lub jesli Instalator Windows nie jest poprawnie zainstalowany. itd Bede wdzięczna za porade! pozdr.

Gość gość
tak to jest ,ja nie znam się na kompie ale zdarzyło mi się zmierzyć z niebieskim ekranem z jednym zdaniem,metodą prób i błędów bawiąc się f i kolejnymi opcjami wrócił do siebie ,