Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytek co pyta i pyta

Krem do rąk bielendy z kozim mlekiem, używał juz ktoś?

Polecane posty

Korci mnie żeby go kupić, ale nie wiem jak z działaniem... Czy się klei, czy nawilża??

Gość abs
na pewno masz na mysli bielende a nie Ziaje?

z kozim mlekiem to Ziaji ps. miałam wczoraj próbke tego kremu- szczerze polecam, jest super. Expresowo się wchłania, ręce nie są po nim lepkie. Nie miałam uczucia tłustości ( tak jak po Neutrogenie) - także szczerze polecam - sama sobie tez kupię aha, zapach dość intensywny, ale spoko

Gość Ziaja ma krem z kozim mlekiem
i moge goraco Ci go polecić!Jest rewelacyjny,nawilża,wygladza i odzywia skórę,jest lekki,szybko sie wchlania,nic ie nie klei,pięknie pachnie;-)Od niedwana jest to moj ulubiony kem do rąk:-)

Na srto procent bielenda patrzyłam na ich stronę ale go tam nie ma:( Taki krem jest też w opakowaniu 250 ml. Na obrazku jest pomarańczowa koza:)

Też mnie korci oliwkoy ziaji, nie wiem który wybrać. A z koziego mleka ziaji już miałam i chcę teraz inny :)

Gość Ziaja ma krem z kozim mlekiem
aha,tego jeszcze nie mialam:-oAle ten z Ziaji jets ok.

Gość no więc
Ziaja do rąk - z kozim mlekiem: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=28344&session=7a1935051d4dcc12 Bielenda do rąk - śmietankowa maseczka: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=27990&session=7a1935051d4dcc12 Bielenda ładnie pachnie i super się wchłania, ale efektów: nawilżenia, czy uelastycznienia skóry nie zauważyłam :p taki zapachowacz ładny i tyle :) chociaż np. mojej siostrze ten zapach się nie podoba, mówi że taki syntetyczny :o kwestia gustu :)