Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna czyli inna

Co za głupota na tym forum. Leczenie czarami.

Polecane posty

Gość normalna czyli inna

Ręce opadają jak się widzi hordy bab leczących się na forum. Zamiast iść do lekarza to topik...:o Owsiki, zapalenia pochwy, łupież... I to nie chodzi o porady do jakiego iść lekarza albo jakie zrobić badania, bo lekarz zawiódł! O nie! Największym powodzeniem cieszą się szarlatańskie sposoby: mycie głowy Ludwikiem, wpychanie czosnku w pochwę, picie moczu, niemycie się przez 10 dni... Czy Wy do cholery mieszkacie gdzieś we wsi zabitej dechami i nie macie dostępu do innych osiągnięć cywilizacji, niż Kafeteria?:o

Gość oiuyt
A po co mamy chodzić do lekarza? Żeby przepisał nam tampony z propolisem na zapalenie pochwy?

Gość może po to żeby nie mieć
w przyszłości raka szyjki macicy...

Gość martw sięo siebie
A lekarze w tym kraju to konowały. Widaćże nie miałaś nigdy przewlekłego problemu z czymś... A chemiądaleko nie zajdziesz ...

Gość popieram przedmówcę
przewlekła choroba, faszerowanie chemią, po ktorej pierwsze wysiadają nerki a następna watroba. Udało wam sie wyjść kiedyś od lekarza rodzinnego bez recepty na antybiotyk kiedy szliscie z bólem gardła? Bo mnie nie, niestety.

Gość każdy ma mózg i chyba sam
powinien zdecydować: przy przeziębieniu się nie opieprzasz, ale jak masz grzyba na cipie od 5 lat, to jednak wypadałoby cos z tym zrobić:o Ja się w ogóle dziwie, jak się was faceci nie brzydzą:o No ale... widocznie lubią grzybobranie:p

Gość prawie każda choroba zrobi się
przewlekła jeśli nie będzie leczona

Gość a ty won stąd
a ty masz debilizm wtórny i przykro mi ale tego sięnie da wyleczyćwięc wyp***

Gość a ty won stąd
kurcze dziewczynki, słyszałam, że jedzenie psiej kupy wspaniale wzmacnia włosy łonowe - są sprężyste i lśniące :)

Gość ja i tak golę wlosy lonowe
ięc nie obchodzi mnie czy sa sprezyste czy nie bo ich po prostu nie mam:-P

Gość normalna czyli inna
Nie chodzi mi o to ze coś w tym jest złego :o tylko lekko dziwnego conajmniej :o bo niektóre rady sa skuteczne ( np ten czosnek) sama sprawdzałam ale to nie zastąpi prawdziwego lekaża :o no wybaczcie ale sa nowoczesne sposopy na takie dolegliwości , z moczem to juz przegięcie fuuuuuuujj:o wogule zeby sie nie myc juz jest czyms chorym:o rozumie co 2 góra 3 dni sie myc ale zeby az przez 10 :o obzydlistwo

dziewczyno...to jest ich sprawa....a poza tym, kiedys lekarze nie znali tej medycyny i ludzie jakos przezywali:) bo gdyby nie przezywali to by nas tutaj dyskutujacych zawziecie nie bylo...po drugie, teraz sa strajki w szpitalach, nie kazdy ma mozliwosc pojscia do lekarza...powiesz, ze do prywatnego ok ale nie wszyscy maja pieniadze.....

Gość oiuyt
"Wcześnie rozpoczęte współżycie seksualne i zmiany partnerów ułatwiają infekcje wirusem karcinogennym, przenoszonym drogą płciową. W wielu przypadkach jest on właśnie odpowiedzialny za raka szyjki macicy. Niekontrolowany i wielopartnerski seks zwiększa zagrożenie tą chorobą. Częściej występuje ona u prostytutek niż u mężatek. U dziewic w ogóle się jej nie stwierdza. Z reguły ujawnia się w odległym czasie od stosunku seksualnego, podczas którego kobieta została zarażona" z serwisu resmedica.pl kto powinien iść w tej sprawie do lekarza, to powinien;

Gość dhfhsdgkfsd
tak reklamujesz laekarzy a piszesz "lekaż" porazka

Widzę, że prawda jest dla Was na tyle trudna do przyjęcia, że aż się pode mnie podszywacie.:D Nie macie się co wykręcać strajkiem, bo tradycja topików o leczeniu grzybicy pochwy czosnkiem i łupiezu płynem do mycia naczyń jest stara jak to forum.

Gość do morphiny
kiedyś ludzie nie znali dentystów i szczoteczek i też żyli, ale to nie znaczy, że powinniśmy kontynuować ten zwyczaj. to że ludzie przeżywali bez medycyny nie znaczy, że żyli równie długo jak teraz żyją dzięki farmakologii. robaczyce, pchły, wszy, zgony przy porodach i smród z niemytych ust były normalne, ale czy powinno tak być nadal? skoro ludzka wiedza się rozwija to może warto korzystać z dobrodziejstw tego. to nie jest ich sprawa a problem ogólnospołeczny. tak jak ogólnospołecznym problemem jest grzybica stóp, której standardowo w Polsce się nie leczy i statystyki wykazują, że ma ją połowa Polaków. to problem społeczny, bo dotyczy wszystkich, którzy zarażają się od nosicieli chorób, którzy nie chcą się leczyć. takim problemem ogólnospołecznym np. na Ukrainie jest plaga chorób wenerycznych i gruźlicy a w Etiopii epidemia AIDS. profilaktyka i leczenie chorób to interes ogólnoludzki.

ale jestescie uparte..czasem zwykle lekarstwa jakie lekarze przepisuja na grzybice pochwy nie pomagaja....a dopiero jogurt czy czosnek....ba lekarze sami czasem proponuja takie staroswieckie sposoby na leczenie :o wiec nie ma co sie tak oburzac...czasami warto naturalnymi sposobami niz sie chemia faszerowac.....po ktorej jest jeszcze gorzej bo i nerki i watroba siada:O

Gość do morphiny
problem na tym forum polega nie na tym, że ludzie wypróbowują domowe sposoby i kiedy te nie skutkują, idą do lekarza. problem polega na tym, że niektórzy wyraźnie piszą "choruję od kilku miesięcy i nic mi nie pomaga a do lekarza nie pójdę, bo się wstydzę."

forum nie jest od tego zeby sie leczyc trzeba wziaźć dupe i isc do lekaza a nie prosic o pomoc ludzi na forum.JESTEŚCie LENIAMI!!!!!!!! I GRUBASAMI ze przed kompem siedzicie i nie potraficie isc sie pzebadac:o zalosni jestescie i oblesni:o

Gość do normalna czyli inna
Robisz straszne błędy ortograficzne !!

Gość tez normalna ale nie inna
Nie masz racji ,to forum nikomu nie zastapi lekarza -to fakt. Jednak lekarz nie zawsze potrafi pomoc. Z jednym schorzeniem idz do 5 lekarzy a kazdy postawi inna diagnoze i da inne leki,4 z nich strzeli antybiotyk-bo tak najlatwiej. Uwierz,ze jest wiele domowych,babcinych sposobow ,ktore pomagaja a jezeli nie podobaja Ci sie niektore topiki ,to ich nie czytaj.Na wszystko jest sposob,tak prosty jak pojscie do lekarza.Prawda?

No, od czterech lat biegam po lekarzach z zatokami. Od 1,5 miesiąca jestem na antybiotykach. I co? I g**** Szukam więc różnych sposobów - domowych, bo już mam serdecznie dość kłucia tyłka zastrzykami, kolejnych cudów medycznych...

Gość do normalna czyli inna
o rety !! :classic_cool: i znowu błąd ortograficzny !! :-P Kłania się słownik ortograficzny !!

Gość tez normalna ale nie inna
Do Kolorowe Kando Co do zatok to kup sobie ziolowy preparat -Sinupret. Pomogl wielu osobom-sprobuj.

Gość faktycznie jestes
INNA.... robic tyle błedów toż to nieludzkie

hehehehhehe :D:D::D:D dobra juz sie nie bawie :D:D:D:D:D:D:D:D podszyłam sie za nią i jej zablokowałam nicka:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bo jej temat jest głupi jak i ona :o po to jest te forum zeby z niego korzystać i wymieniac się poglądami i doświadczeniami :o i kazdy moze sie smarować czym chce i kiedy chce obojętnie czy to mocz czy nie wiadomo co i gówno wam do tego:o jak to komus przeszkadza to niech nie czyta :o i w ciemnogrodzie to on zyje :o :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D