Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze zdradzona

zdrada i jak jąm wykryc?

Polecane posty

Gość moze zdradzona

otóz .. mam problem móhj facet pojechal za granicę a dokałdnie do Włoch na pracę sezonową .zbiera owoce itd. codziennie pisze mi smsy a w nich ze mnie kocha i tęskni itd. wiem ze piszze co szczerze ale mija dopiero 3 tygodnie jak tam jesty. a przed nami jeszcze 4 mce rozstania.. boję sie ze przez ten czas pozna tam kogos i mnie zdradzi a nie dowiem sie o tymi wróci jakby nigdy nic. w sumie czego oczy nie widza tego sercu nie żal ale jak mam zauwazyc ze cos bedzie nie tak..?? przestanie dzownic? pisac w smsach ze kocha tęskni ze mu mnie brakuje ?? czy jakas dziewczyna była kiedys na takich pracach sezonowych i wie co tam sie dzieje prosze o szczere odpowiedzi i potraktujcie to powaznie bo ja odchodze od zmysłow bo mam juz dosc zamęczania siebie i jego i innych tym, ze mnie zdradzi... jestesmy ze sobą 3 lata.jak wyglada taka praca czy jakies imrezy są na takich plantacjach itd... :( pomzocie

Gość moze zdradzona
proszeeeee odpiszcie cos... a poza tym sama na wakacjachbede siedziec spedzac je sama skąd mam wiedziec co on tam robi czy pod przykrywką pracy nie podrywa jakiejs innej murzynki mulatki itd... lub kolezanki z plantacji ;) ,,,,,,,,,, :(

Gość dianusia
Jeśli Cię kocha to napewno nic takiego nie zrobi,porozmawiaj z nim.

Gość buch
jak ma wywinąć jakiś numer, to by go wywinął też na miejscu... nie trzeba po to wyjeżdzać aż do Włoch :D Z drugiej storny 4 miechy to strasznie dużo czasu :( ja bym swojego na tyle nie puściła na obczyznę... nie wiem jakoś takie mam wrażenie, że człowiek po takim długim czasie może się odzwyczaić od drugiej osoby

Najbardziej co możesz teraz zrobić to WIĘCEJ ZAUFANIA DO SWOJEGO FACETA.Jak kocha to Ciebie nbie skrzywdzi.Musisz się opanowac w tych przypuszczeniach itd bo w końcu będize tam jeszcze kawał czasu a Twoje domysły moga jego ranić (jeśli się już np jego o to zapytałaś lub powiedizałas że się boisz ze ciebie tam zdradzi) wtedy tak naprawde może być rozpad związku ale nie przez zdrade tylko o brak zaufania lub być może o chora zazdrość

Najbardziej co możesz teraz zrobić to WIĘCEJ ZAUFANIA DO SWOJEGO FACETA.Jak kocha to Ciebie nbie skrzywdzi.Musisz się opanowac w tych przypuszczeniach itd bo w końcu będize tam jeszcze kawał czasu a Twoje domysły moga jego ranić (jeśli się już np jego o to zapytałaś lub powiedizałas że się boisz ze ciebie tam zdradzi) wtedy tak naprawde może być rozpad związku ale nie przez zdrade tylko o brak zaufania lub być może o chora zazdrość