Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5118418

jest strajk od szpitali a ja od 2 dni nieMogeRuszacGową i jestPotwornyBólSzyji

Polecane posty

Gość 5118418

albo cos to obok szyji (z tyłu) trudno ocenic. stalo sie to na boisku a w szopitalu strajkuja. nie da sie chodzic ani nic robic. :O wczoraj 4 godziny bez ruchu siedzenie na fotelu. nieprzespana noc a dzis godzina próba wstania z łużka co robić? moze na silo to rozprostowac i rozruszac

Wspolczuje. Mialam niedawno to samo. Przeszlo gdzies po 5 niezapomnianych dniach :O Masowalam szyje i troche pomagalo. Smarowalam na noc rozgrzewajaca mascia. Probowalam rozruszac \"na sile\", ale bol byl zbyt silny. Chyba po prostu trzeba odcierpiec swoje :(

Gość bombowa kobietka
a więc 2 ttabl. przeciwbólowe 3 razy dziennie, naproxen maść na bolące miejsca i szybko przejdzie. Tak trzy dni trzyma

Gość 5118418
a czy to jest jakies zwykle uderzenie i tyle czy moze cos powazneijszego :O bo nie da sie z tym zyc. glowe mam schylona w prawa stone i w dół i tak juz 2 dni :O inaczej sie nie da bo poterzny bol przeszywa cale cialo po lekim poruszweniu sie :O to jak na siłe ruszac mimo okropnego bolu?:O łykam co godzine pyralginum ale i tak nic nie pomaga

Gość może to zapalenie jakiegoś
mięśnia? jak nie przejdzie za dwa dni to idź prywatnie.

Gość 5118418
no dzieki za choc male pocieszenie ze po 3 dniach powino byc dobrze :) ale te 3 dni i tak skomplikowalo mi bardzo zycie. sesja itp :O :(

Gość bombowa kobietka
Nie wiem, ja jak to mam to też głową nie daa sie ruszać a jak szłam z tym kiedyś do lekarza, to ludzie się ze mnie nabijali b o wyglądałam jakbym na nich ''spode łba'' patrzyła, a ja po prosty nie mogłam główki wyprostować. Ból kiedy to mam jest zaje..sty i żyć się nie chce. ;/ Może zamiast pyralginum weź aponaproxen lub ketonal(już lepiej tym się truc niż pyralginą ) A mi się to robi od przewiania tak w ogóle

Gość wes apap
.

Gość mialam to samo O
jak na moje oko masz ponadrywane wiezadla w odcinku szyjnym mialam to samo jakis czas temu nie moglam sie ruszac i nie moglam utrzymac glowy , opadala mi :O jedz na pogotownie , musza Cie przyjac

Gość 5118418
apap jes zasłaby. godzine temu posmarowałem Lioton1000 i nic nie pomoglo tylko jeszcze bardziej boli :( czy to co podałaś to własnie przepisal Ci lekarz i czy to jest bez recepty?

Gość 5118418
on strajkuja i nie pomoga. nic nie robia :O powiedzieli ze " "tylko zagrozenie zycia a to nie jest zagrozenie"!!!!!!! :O :O :O a jak z tym spałyście?

Gość bombowa kobietka
na receptę ale może pani w aptece ci da

Gość bombowa kobietka
Ja znalazłam jedną pozycję na boku i mnie to nie bolało ale każdy ruch w nocy mnie budził :/A ci lekarze to świnie. Ja bym im dała podwyżkę ale za to założyła kasy fiskalne(prywatmnie szczególnie!!Takie maja dochody z prywatnych przyjęć i jeszcze im źle)

Gość kiedyś znajomy miał cos
podobnego i też z tyłu głowy(szyji) i zrobił sobie masaż :( -do dziś tak mu zostało :O :( 😭

Gość bombowa kobietka
o kurde:) nie straszcie

Gość właśnie 0 masażu
bo się skończy źle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NataliaPla
:O ludzie mam to samo ale od 3 dni. żadnych zmian a w szpitalu podobnie mi powiedźiano

Gość idz do prywatnego
jak boli to boli-100zl pojdzie ale moze wypisze ketonal czy tramal-na pewno bol ustapi po tym

Gość bombowa kobietka
Ja zamiast tracic na wizytę u rodzinnego prywatnie(100zL:/) wolałabym jednak ładnie panią w aptece poprosić

Gość NataliaPla
a czy bez leków moze się obejść, bo nie mam teraz pieniędzy i mieszkam sama wieć nawet nikt nie bedzie miał kto pójść do apteki?

Gość idz do prywatnego
ale to sa leki na bazie narkotycznej wiec BARDZO bys musiala prosic pania ktora w 90% i tak powie nie:( Ale no sprobuj najpierw rzecz jasna.

Gość mialam to samo O
spróboj moze to potraktowac jakas mascia rozgrzewajacą albo poprostu zrób sobie jakis kompres , tylko nie wiem czy zimny czy gorący , bo kiedy ja yto miałam to mogłam tylko zimne kompresy robic i przynosily mi ulge tylko na chwile :O jak sie tego nabawilas ? mi przy okazji kiedy to sie stalo zdretwialy rece i nie moglam sie wogole ruszac w jakiej pozycji zasnelam , w takiej sie obiudziłam

Gość LUDZIE I MACIE NAWET
NA TAKIM PRZYKŁADZIE JAK LEKARZE LECA KURWA Z NAMI W CHUJA JAK MOZNA TAK PACJENTOM MÓWIC. A POMYSLCIE ILE LUDZI DZIENIE JEST Z KWITKIEM DO DOMU WYGANIANYCH ZE SZPITAKI I PRZYCHODNI. A PODOBNO PRZYZEKALI SLUZYC

Gość mialam to samo O
bo im sie juz kurwa w dupach popierdoliło i strajkują non stop :O:O

Gość bombowa kobietka
Kto ma dużo ten zawsze chce więcej, a to kosztem nas, złykłych odprowadzających uczciwie podatyki, ludzi...

Gość NataliaPla
mi to się stąło na dworze praktycznie z godziny na godzine. najpierw tak leciutko a potem po godzinie to juz chodzić nie moglam :( kolega mi poradził aby wypic setke wódki ale czy to dobry pomysl? bo nie jestem przekonana

Gość bombowa kobietka
podatki miało być

Gość polska to chory kraj
najlepij zlikwidowac wszystko co publiczne. zostawic policje i straz. a szpitale zamknac i zrobic prywatne. kto kurwa widzial biednego lekarza, jakimi oni samochodami jezdza. byłam tydzien temu z noga i powiedzieli ze nieczyne ! Nie mogłam uwiezyc co usłyszałam

Gość 5118418
ja mam jeszcze takie pytanie. czy jesli jeden pyralginum na godzine nic nie daje to moze brac 2 na godzine? bo bez recepty jak juz ktoś pisał mocniejszych leków raczej kupic bez recepyt sie nie uda