Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiała nieśmiała...

Jak go sprowokować...

Polecane posty

Gość śmiała nieśmiała...

Mam głupi problem... Spotykam się z kimś, powiedzmy od miesiąca i w końcu chciałabym żeby to stało się bardziej poważne... W sensie hm :) no trzymania się za rękę czy głupiego pocałunku... A tego nawet nie było :( No i cały probelm w tym, że on chyba jest nieśmiały (zakładam, że jak się spotykamy to chce czegos więcej)... I coś czuje, że moglibyśmy tak przez rok się spotykać a on nawet za tę reke mnie nie złapie... A ja z natury śmiała przy nim jestem strasznie nieśmiała... I jutro się widzimy i musze coś zorbić... Tylko jeszcze nie wiem co... Jakies rady może? :) Jak tu poradzić sobie z nieśmiałym? ;)

Gość ja tak mialem
gdy mialem nascie lat i 1 dziewczyne, idzcie na piwo (x2 albo x3) pozniej na spacer - przydaloby sie ustronne miejsce i problem sie rozwiaze (u mnie tak bylo :) a pozniej to juz z gorki

Gość śmiała nieśmiała...
on nie pije piwa ani żadnego alkoholu... I nie ma już naście lat :) Byliśmy na spacerze poźnym wieczorem i nic :| Musze jakoś spróbować tylko nie wiem właśnie jak... Najwyżej ucieknie mi albo nie bedzie chciał ;) Ale przynajmniej bede wiedziała na czym stoje... A to juz jutro... I tak pewnie znowu nic... ;)

Gość bliska
pozwól mu być mężczyzną, poczekaj to czekanie też jest piękne i to tak ma być, musicie się poznać i zaufać sobie; gwałtowne związki często szybko się rozpadają.... powodzenia :)

Gość ja tak mialem
wiesz moze lepiej nie ponaglac wypadkow zeby sie nie wystraszyl :) moze ma jakas fobie, wszystko mozliwe.

Gość a co tam
zacznij od małych kroków, zacieśnij koło, zobaczysz czy się miota w nim czy nie, bedziesz mogła wyczuć na ile Tobie pozwala

Gość śmiała nieśmiała...
Ale ja juz nie moge i nie chce czekac :) A tym bardzej, ze jesli jest obok Ciebie mezczyzna, ktory Ci sie podoba pod kazdym wzgledem to trudno jest sie do niego np nie przytulic... :) No chyba ze ja mu sie nia podobam... ;) A ja nie chce jakis wyznan, czy nie wiadomo czego, bo na takie cos przyjdzie czas... A tak jak mowie, znajac go juz troche, wydaje mi sie ze tak przez rok mozemy sie spotykac albo dwa a on nic nie zorbi ;)

Gość a co tam
no i oczywiście nic na siłę ale facet powinien mieć jaja, i wiedzieć czego chce czekanie... racja ma jakąś magię tylko niezbyt długie, może się znudzić

Gość śmiała nieśmiała...
No nie chce zeby sie przestraszyl :) Ostatnio i tak postep byl, bo usiadl obok mnie a nie naprzeciwko :P i w koncu dluzej niz 1 s w oczy mi patrzyl ;)

Gość śmiała nieśmiała...
a co tam

Gość śmiała nieśmiała...
a co tam

Gość śmiała nieśmiała...
a co tam

Gość śmiała nieśmiała...
co jest z tymi postami... :|

Gość śmiała nieśmiała...
a co tam

Gość śmiała nieśmiała...
Ja sie produkuje a Tu zaden post nie dochodzi ;)

Gość śmiała nieśmiała...
a co tam - no z tym czekaniem wlasnie sie zgadzam, magai to jest caly czas :) A ja naprawde nie chce Bog wie czego... Jestem normlana kobieta i jak normlana kobieta chce sie przytulic, potrzymac za reke czy buzi sobie dac ;) Ale z niego trydny przypadek... No ale poki... Jak go jutro sprowokowac... :)

Gość a co tam
mam nadzieję, że nie okaże się "trokami od kaleson" i będzie wiedział co robić ale może się okazać ,że będzuiesz musiała trochę mu pomóc powodzenia życzę :D

Gość śmiała nieśmiała...
No ja wlaśnie chce mu pomoc jutro :P Wole juz chyba byc odrzucona, ale wiedziec co i jak... A to jest dla mnie problem, bo to zawsze z meskiej strony wychodzila inicjatywa. Ale... mamy rownouprawnieni ;) i daletego postanowilam pomoc sobie i jemu ;) Nie dziekuje :)

Ja muszę przyjaciółce w końcu (drugi raz już) powiedzieć, że chciałbym z Nią być (--> patrz na moją stopkę). Chciałbym czegoś więcej, niż \"tylko\" przyjaźń. Ona wie, że jestem nieśmiały.

Gość śmiała nieśmiała...
No to powodzenia :) Kiedy zamierzasz to zrobić?

Gość a co tam
może spadnie deszcz, a Wy będziecie na jakiejś bezdachowej pustyni i oczywiście bez parasola........ :D no nie wiem już usiądźcie na ławeczce w parku, oprzyj swoją głowę na jego ramieniu udając, że oglądasz zagwieżdżone niebo... trochę to będzie trudne bo wieczory długie i stosunkowo jasne....:D ale co tam, może z tego coś wyjdzie

Gość a co tam
Anominku musisz kuć żelazo póki gorące, bo czas minie i będzie smutno jak wystygnie

Gość śmiała nieśmiała...
heh... jakbym widziala sytuacje z przedwczoraj ;) Ja i on... noc... i my spacerujacy... w odpowiedniej odleglosci rzecz jasna... i my siedzimy... znowu odpowiednia odleglosc... No mowie, ze to jest trudny przypadek :p A ja z natury taka smiala jestem i pierwsza do wszystkiego, a tu... Blokada jakas, paraliz wewnetrzyny... Ale wezme jutro pod uwage te opcje :P

Gość śmiała nieśmiała...
Boze... Jak ja mialabym jeszcze byc z 2 tygodnie w takiem zawieszenu to chyba uschnelabym :P Ale trzymam kciuki za Ciebie :) A Ty za mnie jutro trzymaj :P

Gość a co tam
ja będę trzymać za Was oboje

Gość śmiała nieśmiała...
Musze zniknac na jakies 30 minut :0 Ale mam nadzieje, ze temat sie rozwinie jak wroce :P Bo jak wroce to tu wjde i chce wiedziec 100 rad ;)

Gość a co tam
Anonimku a co się stało za pierwszym razem? ciekawi mnie to ogromnie!

Gość a ja szanuję nieśmiałych
nie prowokuj go, myślę sobie, że samo jakoś tak wyjdzie...daj mu czas :) kocham mojego nieśmiałego przyjaciela lecz nie ponaglam go. mój przyjacielu - to dla Ciebie 👄 🖐️

Gość Mój facet taki sam...
...był, ja jestem jego pierwszą dziewczyną (mamy po 24 lata) i też nieśmiały, nic nie robił. Po miesiącu spotykania się, gdy zastanawiałam się, czy w końcu mam jakoś sama go sprowokować, żeby choć za rękę mnie potrzymał - jak w Twojej sytuacji - nagle on sam powoli, ale konsekwentnie zrobił to, na co tyle czekałam, i nawet chciał więcej, ledwo go powstrzymałam:) Może Twój też musi tak 'dojrzeć'. Powodzenia!