Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marc in

ciąża ?

Polecane posty

Gość Marc in

Witam, wiem ze to glupie bo najlepiej zrobic test ale to dopiero zrobimy jutro, a teraz powiedzcie co o tym sadzicie... wlasnie sie dowiedzialem ze od 2 tygodni moja dziewczyna zle sie czuje, ma mdlosci itp. dzisiaj wymiotowała - choc ostatni raz wymiotowala 4 lata temu po Coolerze... stosujemy plastry Evra, ale tydzien temu miala zabieg (nadżerka) i musielismy na kilka dni przed zabiegiem przestac ich stosowac. To bylo tuz po okresie, do stosunku nie doszlo ale wlozylem na kilkadziesiat sekund czlonek (moglo cos poleciec)...i dziewczyna byla bez plastra.. nie mam pojecia co myslec...teraz sie boje..

Gość anii
w którym dniu cyklu to było?

Gość kasiulekk
To zalezy w ktorym dniu cyklu byla twoja dziewczyna. Im dluzej miala przylepiony plaster tym mniejsze prawdopodobienstwo ciazy i lepsze zabezpieczenia, tak mi sie zdaje. A poza tym bardzo malo prawdopodobne jest zaplodnienie w takiej sytuacji jaka przedstawiles...

Gość ufolek123456
A czy Ty nie wiesz że po zabiegu usuwania nadżerki nie wolno współżyć....to znaczy nie wkładać członka nawet na kilkadziesiąt sekund. Obydwoje jesteści małoodpowiedzialni.

Gość test prawdę powie