Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Cz to wstyd, że nigdy nie miałem dziewczyny mimo, że mam 22 lata?

Polecane posty

Gość oczywiscie ze nie

a w ogóle to nie uważacie, że to ciekawe zjawisko tak mimo 22 lat nie miec jeszcze nigdy dziewczyny? Gdyby chodzilo o pracę, naukę..to sa rzeczy bardziej lub mniej obowiązkowe. Ale żeby mieć dziewczynę? Juz prędzej można się spotkać z zakazami w tej kwestii niz z nakazami

Gość oczywiscie ze nie
kazdy robi wedle wlasnego uznania...a reguly sa po to zeby sie do nich nie stosowac :P

Gość oczywiscie ze nie
zycze Ci tego :)

Gość jahoo
ja znam takiego co ma 27 i nie ma,jaki to problem?

Taki, że chciało by się mieć u boku ukochaną osobę, a poza tym rodzina się niecierpliwi...

Gość sensuality
A ja kiedyś miałem i mowię ci naprawde nic szczególnego Posiadanie,manie dziewczyny jest grubo przereklamowane. Ja byłem takim posiadaczem,a towar okazał sie wybrakowany.

Tak gwoli(?) ścisłości... Mówi się \"mam dziewczynę\", ale tak naprawdę dziewczyny się nie ma/nie posiada, bo ona nie jest niczyją własnością. Można co najwyżej z nią być. Mam nadzieję, że Ty (sensuality) też o tym wiesz i słowa \"posiadaczem\" oraz \"towar\" są przez Ciebie użyte niedosłownie.

Gość sensuality
Nie wwiem anonimek czy oglądałaś film 'Niewolnica Izaura'............ Otóż informuję cię że jestem w prostej linii potomkiem Leonsia,co upoważnia mnie do wypowiadania się w ten sposób.

Gość a facetom to ja sie dziwie
bo na swiecie jest 2/3 dziewczyn i 1/3 facetów ! Niektóre statystyki mówią nawet groźniej że stosunek jest 3:1 czyli na jednego faceta przypadają średnio 3 dziewczyny. Wiec nie narzekac! Popatrzcie jakie dziewczyny maja czesto trudne zadanie:p Nie dosc ze wiekszosc z was czego na pierwszy krok (a inni zas te pierwsze kroki dziewczyn krytykuja) to dziewczyny maja do pokonania taką konkurencje (i jeszcze ile tysięcy z Was wybiera kariere zakonną?)

Gość mam 23 lata i nigdy nie
pracowalam i co Wy na to? :o

tu raczej to malo mozliwe. teoretyczny partner nie powinien wiedziec o tak skrajnej desperacji :P ale fakt faktem ja bym sie poznala bo sympatyczna ta cała zgraja (TMT, autor topiku, 25 letni, 26 letni) ale pewnie : 1. inny rejon zapewne 2. to nie jest taka desperacja aby chcieli byle którą :P w nich problem jest ze mogliby miec ale maja jakies bariery :P bądź bardziej MACŻO kumpli ;P wiec ja odpadam :P

Gość mikron80
Ja mam 26 lat, nigdy nie "mialem" dziewczyny i jakos zyje. To chyba jeszcze nie koniec swiata. Tak zeby bylo jasne kogo jest wiecej to zapraszam na strone www.stat.gov.pl/demografia/index.html W przedziale wiekowym od 0 do 43 jest wiecej mezczyzn.

Gość tak se pisze
słuchaj, do autora, ja będę twoją dziewczyną wirtualną, OKI? wystarczy? przestaniesz pisać to samo w kółko? Niech będzie że mam na imię Ania, wymiary 80-60-80, ciemny blond, miła, sympatyczna, taka w sam raz, nie przesadzona w żadną stronę, ujdzie?

mikron80. dziękuje za strone. Może faktycznie, jednak co do mojego rejonu sie nie myliłam bo przerażająca przewaga dziewczyn :( (co mnie przerażam bo jestem samotną dziewczyną)

Gość zielona migren
Ja mam 22 lata i miałam 5 chłopaków. Szkoda mi zmarnowanego czasu, który mogłam wykorzystać na naukę i jestem nimi zmęczona. W życiu każdego człowiek przychodzi odpowiedni moment na miłość, tak więc się nie martw i cierpliwie poczekaj.

Gość zazdrosna strasznie jestem
to moze zamiast siedziec calymi dniami na kompie wyjdziecie z domu i sprobujecie cos zmienic albo przynajmniej idzcie na czata moze tam kogos poznacie bo siedzeniena forum dziene w dzien i uzalanie sie nad soba ze niegdy nie mialemdziewczyyu a mam tyle i tyle lat nic nie da nie ma tu o czym rozprawiac tylko trzeba dzialac DZIALAC DZIALAC DZIALAC I JESZCZE RAZ DZIALAC

Gość nie to nie wstyd
:) ja mialam 24. moj facet, przyszly maz 25. ja pierwsza dla niego, on pierwszy dla mnie, dzis prawie 2 lata po slubie ;)

Z tym stosunkiem kobiet do mezczyzn to moze i jest prawda, ale na pewno nie cala. W okresie niemowlecym ty mezczyzni maja mniejsze szanse na znalezienie partnerki w swoim wieku;) Sex ratio: at birth: 1.06 male(s)/female Kobiety jednak zyja przecietnie znacznie dluzej od mezczyzn, dlatego po 65 roku to im jest trudniej znalezc pierwszego (i nie tylko) chlopaka, bo: Sex ratio: 65 years and over: 0.62 male(s)/female A na wikipedie odsylam po glebsze info: http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Poland