Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o pilną pomoc

MUSICIE TU WEJŚĆ I MI POMÓC

Polecane posty

Gość Prosze o pilną pomoc

Rok temu po opalaniu pod pachami pojawiły mi sie ciemnie plamy podejrzewam że to od dezodorantu, ale te plamy nie zeszły teraz znowu wakacje a ja wyglądam jakbym sie tam nie umyła :( Pomóżcie co mam zrobić jakimi domowymi środkami można to wyczyścić :(:( POZDRAWIAM

Gość Tylko
dermatolog!!!

Gość i i i
nic nie musimy

Gość patatjaka
a przez caly rok te plamy ci nie przeszkadzaly ?? dopiero teraz sie obudzials jak trzeba sie rozebrac???

Gość Musisz iść do
dermatologa, domowe sposoby na to nic nie dadzą, to pewnie jest grzybica. Lekarz zapisze tobie coś do smarowania, tabletki i koniecznie musisz dobrze myć się pod pachami przynajmnie 3 x dziennie ... Szkoda, że od razu nie poszlaś do lekarza, zapisz się na NFZ wtedy za wizytę nie płacisz ...

Gość ze co
rok temu?? to dziewczyno masz refleks

Gość Rok temu ...
ty chyba oszalałaś, jak moza tak dlugo czekać, teraz zapisz się do dermatologa - tez poczekasz :-D, ale jak przez rok nic nie robilaś z tym ...

Gość Rok czekalaś a
teraz to taka pilna sprawa, nie rozśmieszaj mnie ... Nikt nic innego tobie nie poradzi jak osoba z godz. 13:16, na to nie ma sposobu cud :-D Nie wiadomo czy tobie to zejdzie po takim czasie..., nie wiem jak mozna z takim czymś chodzić ... Do ciebie pasuje powiedzenie ..." na wierzchu strój, a pod spodem z łopata stój" ... przykre to, o siebie trzeba dbac i nie ma znaczenia czy widać, czy nie widać