Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonoeeene

JAKIE PRAWDOPODOBIENSTWO?

Polecane posty

Gość nonoeeene

Uprawiałam sex z moim chłopakiem dzień po zakończeniu okresu. Użylismy prezerwatywy. Czy jest możliwe że mogę być w ciąży? To był mój pierwszy raz i dlatego bardzo się boję...

Gość Elemelek82222
Ludzie!!!! Czy Wy wszyscy powariowaliscie? Skoro sie zabezpieczylas, mialas dni nieplodne..To nie mozesz zajsc w ciaze...A skoro masz taka obsesje na jej punkcie, to idz do lekarza po pigulki, chyba, ze nie masz jeszcze 18 lat, to sugeruje wizyte u psychologa...ludzie tylko dojrzali powinni uprawiac seks, zeby moc poniesc tego konsekwencje i dokonac wyborow adekwatnych do sytuacji, by potem życ dalej, w zgodzie z wlasnym sumieniem...

Gość **gwiazdeczka**
Nie masz się co martwić miałam dokładnie tak samo jak TY, nawet test zrobiłam i było wszystko ok, u Ciebie też będzie jestem pewna!!

Gość **gwiazdeczka**
nie wiem ile masz lat ale Cię rozumiem bo byłam w identycznej sytuacji! a strach to dlatego że był to pierwszy raz!

Gość nonoeeene
latek mam 19 :) niby wiem, że raczej napewno nie jestem w ciazy.. ale kurde jednak jest stres ;] ;)

Gość a ja lubię =
nie krzyczcie na dziewczynę, przecież każdy z nas był kiedyś w takiej sytuacji, nie ma obaw żebyś była w ciąży:)

Gość idiotsss
a 32 dzien cyku:(jakie prawdopodoboienstwo?chyba sie poplacze-gumka pekala,mial być dzis okres a tu nic:(

Gość musisz zastosować
wariacje z powtórzeniami

Gość idiotsss
dzieki na pewno zastosuje:O