Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie jezeli wiecie

pobolewa mnie jajnik przed i po okresie

Polecane posty

pobolewa mnie jajnik (CHYBA jajnik) przed i po okresie kiedys myslalam, ze to normalne i nie pytalam gin bo o tym zapominalam teraz pobolewa mnie od popoludnia (konczy mi sie okres) i nie wiem czy to w porzadku? dzwonilam do ginekolozki, ale jest na wyjezdzie, wiec moze wy wiecie cos na ten temat? :(

do gory, pobolewa co jakis czas ciagle, nie jakos mocno, ale to dokuczliwe

Gość o matko ale masz problem
:o Mnie zawsze boli. I to jeden- lewy. I tak mam już kilka lat i jakoś nic mi nie jest. robiłam usg, i jest ok. \ Weź się lepiej zajmij czymś porządnym, zamiast lekarza męczyć:o

Gość pomozcie jezeli wiecie
chyba lepiej sie upewnic prawda?????????? martwilam sie ze to jakas cysta czy cos :/ dzieki za odpowiedz i to nie ja mecze lekarzy i biegam od razu na usg tylko ty..... ale dziekuje, czuje sie spokojniejsza

Gość weź się nie odzywaj
szmato, jak nie wiesz o czym mówisz Po chuj sie pytasz, skoro tylko się wymądrzasz?! Sama biegasz, larrrrrrwo! Ja nie dzwonię do lekarza z byle powodu, bo mnie paluszek zabolał, debilko. A usg miałam z innego powdu. Zajmij się sobą i swoim wielkim, oponiastym brzuszyskiem, psychopatko jebana!

Gość ws
mnie bolało i okazało się że mam torbiel ... teraz leki

Gość malkatka
mnie bolalo, zwlekalam, skonczylo sie na operacji. bylo za pozno i wycieli prawie cale jajniki. torbiele byly o srednicy 10 cm. podobno jakies resztki jajnikow jeszcze dalo sie polatac, ale nie wiele... jak sie pospiesze to jest szansa ze moge miec dzieci, pewnosci nie ma... tak wiec radze ci, nie stresuj sie na zapas, jak nie boli cie jakos bardzo mocno to tragedii na pewno nie ma, ale jak tylko bedziesz miec mozliwosc zrob usg i to sprawdz

Gość Gonia*
Mnie też bolały jajniki, były tak duże, że musieli mi je usuwać laparoskopem, na szczęście jajniki mam całe. Idz do lekarza i upewnij się, niech zrobi Ci USG, najlepiej dopochwowe. Chcę czy nie muszę brać antykoncepcyjne, bo jak nie biorę to bolą mnie przy jajeczkowaniu.